Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Trivium concertează la Rock The City 2013

Formația americană Trivium a anunțat prin intermediul site-ului oficial că va concerta pentru prima dată în România pe 27 iulie în cadrul festivalului Rock The City 2013. Este a treia trupă, alături de Rammstein și Bullet For My Valentine, care participă la evenimentul ce va avea loc în perioada 27 iulie - 28 iulie.

Trivium

Formația americană Trivium a anunțat prin intermediul site-ului oficial, trivium.org, că va concerta pentru prima dată în România pe 27 iulie în cadrul festivalului Rock The City 2013. Este a treia trupă, alături de Rammstein și Bullet For My Valentine, care participă la evenimentul ce va avea loc în perioada 27 iulie - 28 iulie la Romexpo, București.

Trivium

Trivium (Foto: www.facebook.com)

Biletele la festivalul Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin rețeaua Eventim:

  • VIP la 479,25 lei
  • Golden Circle la 213,00 lei (Promo 20%)
  • Silver Circle la 159,75 lei (Promo 20%)
  • Normal Circle la 143,78 lei (Promo 20%)

Formația a fost înființată în 2000, în Orlando, Florida, și a lansat primul album, Ember to Inferno, în 2003 prin intermediul casei de discuri Lifeforce Records. Succesul trupei a venit în 2005 odată cu lansarea celui de-al doilea album, intitulat Ascendancy, dar și al noului contract cu Roadrunner Records. Discul a debutat pe locul 151 în topul Billboard iar în același an trupa fost invitată să cânte la Ozzfest.

The Crusade este lansat în octombrie 2006, intrând pe poziția 25 în topul Billboard în timp ce Shogun, apărut  în luna septembrie 2008 a înregistrat vânzări de peste 24.000 de exemplare clasându-se pe locul 23 în Billboard 200. Ultimul album lansat de americani poartă numele In Waves și a ieșit pe piață anul trecut și este primul cu noul baterist Nick Augusto, care l-a înlocuit pe Travis Smith, după ce acesta a părăsit gruparea în 2009. Ultimul videoclip Trivium poartă numele Watch The World Burn și îl puteți urmări mai jos.

Trivium - Watch The World Burn

Citește mai multe despre Bullet For My ValentineRammsteinTrivium
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dido a lansat single-ul Let Us Move On - AUDIO

Dido a lansat o nouă piesă, intitulată Let Us Move On. Single-ul, cântat în duet cu rapper-ul Kendrick Lamar, este...

Închide