Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trent Reznor lucrează la o compilație Nine Inch Nails

Trent Reznor are în plan lansarea unei compilații Greatest Hits cu piese Nine Inch Nails. Materialul va conține și două compoziții noi și este programat spre lansare anul viitor, prin intermediul casei de discuri Interscope Records.

Publicat

pe

Trent Reznor
Trent Reznor

Trent Reznor are în plan lansarea unei compilații Greatest Hits cu piese Nine Inch Nails. Materialul va conține și două compoziții noi și este programat spre lansare anul viitor, prin intermediul casei de discuri Interscope Records. Artistul a mai dezvăluit că lucrează la un nou album NIN, doar că în ultima vreme a fost ocupat cu proiectul How To Destroy Angels, coloana sonoră a jocului Call of Duty: Black Ops 2 și noul album Queens of the Stone Age.

Trent Reznor

Reznor a mai dezvăluit că lucrează alături de Dr. Dre la un proiect de streaming intitulat Daisy. Acesta a declarat:

"Platforma este gândită să sorteze muzica  într-un mod diferit și mai ușor față de alte servicii de gen cum ar fi Spotify. Lipseste un sistem inteligent care să sorteze pe baza calității și a genului. Vor fi niște filtre care îți vor da exact ce dorești. Este ca și cum te-ai duce într-un magazin de discuri și vânzătorul își va aduce muzica preferată fără să-i spui ce asculți".

În proiectul How To Destroy Angels, muzicianul cântă alături de soția sa, Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl) și vechiul său colaborator Atticus Ross. EP-ul de debut, An Omen, a fost lansat în luna noiembrie iar albumul de debut va ieși pe piață în primăvara anului viitor.

În 2011, Trent Reznor și Atticus Ross au câștigat Globul de Aur și premiul Oscar pentru cea mai bună coloana sonoră. Este vorba despre filmul The Social Network regizat de David Fincher (Seven și The Curious Case of Benjamin Button) care urmărește povestea controversată a lui Mark Zuckerberg, tânărul care a creat rețeaua Facebook.

Nine Inch Nails - The Hand That Feeds

Trending