Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Tony Iommi (Black Sabbath) transmite un mesaj fanilor la sfârșit de an

La sfârșit de an, chitaristul de la Black Sabbath a transmis un mesaj fanilor prin intermediului rețelelor de socializare. Acesta mulțumește pentru suportul oferit și vorbește despre noul album al trupei.
Tony Iommi

Tony Iommi

Chitarstul de la Black Sabbath, Tony Iommi a avut un an extrem de greu si frumos în același timp. Fiind diagnosticat cu cancer limfatic anul trecut, în 2012 acesta a urmat un tratament de chimioterapie. În același timp, artistul s-a reunit cu Black Sabbath și a susținut câteva concerte memorabile și a început să lucreze cu trupa la un nou album. Aflați la sfârșit de an, Iommi a ținut să transmită fanilor un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

Tony Iommi

Tony Iommi (Foto: www.facebook.com)

Ce an! Cu siguranță nu unul pe care îl așteptam. 

Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul și suportul masiv, a fost extrem de încurajator. Lucrez în continuare la album și am reușit să susțin 3 concerte, nu a fost rău având în vedere veștile primite anul trecut. Aștept noul an să văd ce credeți despre noul album și să concertăm în turneu cât de mult putem.

Numai gânduri bune, sper că aveți un Crăciun frumos și un An Nou minunat, dar cel mai important, fiți pozitivi.” - Tony Iommi

Trupa Black Sabbath a anunțat pe 11.11.2011 că s-a reunit în formula originală, cu Ozzy Osbourne la voce. De fapt, grupul s-a reunit aproape integral întrucât bateristul Bill Ward nu a acceptat să revină pe scenă cu foștii săi colegi, nefiind de acord cu clauzele contractuale. Însă, după primele concerte de reunire, Ward a mărturisit că îi este dor să cânte alături de Black Sabbath. Să vedem dacă în turneul de anul viitor acesta va apărea sau nu pe scenă cu formația.

Dacă tot s-au reunit, veteranii heavy metal-ului au decis să înregistreze și un album nou, primul din ultmii 33 de ani. Sabbath lucrează cu celebrul producător Rick Rubin și a anunțat că va lansa materialul în luna aprilie. Detalii album și turneu 2013

Citește mai multe despre Black SabbathTony Iommi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Patricia Kaas la București în 2013 - PREȚURI BILETE

Patricia Kaas va concerta la București pe 23 iunie 2013, promovând albumul Kaas Chante Piaf. Concertul va avea loc la...

Închide