Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Toni Braxton luptă cu boala și problemele financiare

Lupta lui Toni Braxton cu boala Lupus continuă, aceasta fiind internetă la sfârșitul săptămânii trecute cu cheaguri de sânge, la un spital din Los Angeles.
Toni Braxton

Toni Braxton

Lupta lui Toni Braxton cu boala Lupus continuă, aceasta fiind internată cu cheaguri de sânge la un spital din Los Angeles la sfârșitul săptămânii trecute. Cântăreața premiată cu Grammy se confruntă și cu probleme financiare, având datorii de peste 50 de milioane de dolari.

Toni Braxton

Toni Braxton │ FOTO: www.facebook.com

Potrivit cântăreței nu a fost nimic grav, aceasta fiind externată după doar 2 zile de stat în spital. Pe pagina sa Twitter, Braxton a mulțumit fanilor pentru toată dragostea și suportul pe care îl oferă și a menționat că va fi ajutată timp de câteva zile de o asistentă.

Problemele de sănătate ale artistei s-au agravat în urmă cu 2 ani, când a descoperit că suferă de Lupus, o boală foarte gravă a pielii, adesea de natură tuberculoasă, din cauza căreia a murit și unchiul său. De asemeena, cântăreața suferă de îngustarea vaselor de sânge din inimă.

La toate problemele de sănătate se adaugă cele financiare, artista fiind în faliment de ani buni și recent dezvăluind că are datorii de peste 50 de milioane de dolari. În același timp, doctorii i-au spus că nu mai poate susține concerte. Cu toate acestea, Braxton nu a renunțat la muzică și s-a axat pe concerte private, unde efortul pe care îl depune este considerabil mai mic decât în show-urile mari. Surprinzător companiile din Rusia au fost cele care au apelat la serviciile artistei și au fost cele mai generoase din punct de vedere financiar.

Toni Braxton

Toni Braxton │ FOTO: www.facebook.com

În 2012, vedeta R&B a început să vorbească deschis despre toate problemele ei. Aceasta a dat numeroase interviuri în care și-a expus partea ei de adevăr, fiind deranjată de numeroasele minciuni și exagerări apărute în presa de scandal.

În încercarea de a se afla din nou în fruntea clasamentelor de specialitate, Braxton a lansat single-ul I Heart You, cu un sound electro-disco foarte comercial, care a prins publicul și a debutat în martie pe locul 1 în topul Billboard Dance/Club. Single-ul se bucură și de un videoclip regizat de Billie Woodruff, pe care îl puteți vedea mai jos.

Pentru că muzica nu este o sursă suficientă de venit, Braxton a ales să facă o emisiune TV  despre viața sa alături de mama sa și cele 4 surori: Traci, Towanda, Trina și Tamara. Intitulat Braxton Family Values, show-ul este difuzat pe WeTv din Statele Unite.

Toni Braxton - I Heart You

Citește mai multe despre Toni Braxton
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Lotus a lui Cristi Minculescu va concerta de Revelion în două piețe din București

Formația Lotus cu solistul Cristi Minculescu va concerta în formula completă de Revelion in Piața Constituției și Piața Revoluției. Vezi...

Închide