Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Thin Lizzy lansează noul album sub numele Black Star Riders

După ce în luna octombrie, chitaristul Scott Gorham a confirmat ca împreuna cu ceilalți colegi din Thin Lizzy au început lucrul la un nou album, trupa a anunțat că noul produs va fi lansat sub numele Black Star Riders.

Publicat

pe

Black Star Riders

După ce în luna octombrie, chitaristul Scott Gorham a confirmat ca împreuna cu ceilalți colegi din Thin Lizzy au început lucru la un nou album, trupa a anunțat că noul produs va fi lansat sub numele Black Star Riders. Membrii Thin Lizzy au luat această decizie din respect pentru Phil Lynott, care a murit pe 4 ianuarie 1986 la doar 36 de ani, și pentru moștenirea lăsată de acesta.

Black Star Riders

Black Star Riders

Black Star Riders va intra în studio luna viitoare iar noul produs este programat spre lansare în luna mai 2013 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Cel de-al 13-lea disc al trupei și primul după o pauză de aproape 29 de ani este produs de celebrul Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith. Componența actuală este compusă din Ricky Warwick (voce), Scott Gorham (chitară), Damon Johnson (chitară), Marco Mendoza (bass) și Jimmy DeGrasso (tobe).

La începutul acestui an a fost descoperită o colecție impresionantă de aproape 700 de piese nelansate de Thin Lizzy. Se pare că melodiile erau înregistrate pe 150 de casete care au ajuns la Universal Music, care vrea să lanseze o parte din ele într-un box-set. În plus, înregistrările includ versiuni diferite ale celor mai cunoscute piese Thin Lizzy. Scott Gorham și Brian Downey vor alege cântecele ce vor urma să fie lansate.

În prezent, formația ce ne-a dat hitul Whiskey In A Jar se află în plin turneu european care din păcate nu va ajunge și în România. Ultimul material discografic lansat de Thin Lizzy a fost Thunder And Lightning în 1983. Până la apariția noului produs vă invităm să urmăriți mai jos clipul piesei The boys are back in town și Whiskey In The Jar.

Thin Lizzy - The Boys Are Back In Town

Thin Lizzy - Whiskey In A Jar

Trending