Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Rolling Stones au fost amendați pentru că au cântat cu jumătate de oră mai mult

Ultimul concert The Rolling Stones din Londra ar fi trebuit să se încheie la 22.30. În realitate, concertul s-a încheiat la ora 23.00, motiv pentru care membrii trupei au avut de plătit o amendă usturătoare.
Rolling Stones

The Rolling Stones

Atunci când punctualitatea este clauză în contract, jumătate de oră în plus se poate traduce în bani în minus. Așa se face că ultimul concert al trupei The Rolling Stones, ce s-a desfășurat pe Arena O2 din Londra, s-a încheiat cu o amendă usturătoare din cauza depășirii timpului alocat pentru susținerea spectacolului.

Rolling Stones

The Rolling Stones (Foto: www.facebook.com)

Concertul The Rolling Stones din Londra ar fi trebuit să înceapă la ora 20.30 și să se încheie la 22.30. Începând show-ul cu jumătate de oră mai târziu, membrii trupei au dorit să ducă la bun sfârșit programul stabilit pentru acest concert, așa încât au prelungit spectacolul cu 30 de minute. Rezultatul acestei întârzieri a fost o amendă de 200.000 de lire sterline (echivalentul a 247.000 de euro), motivația fiind încălcarea termenilor din contractul de închiriere a arenei O2. Comparând, însă, amenda cu cele 20 de milioane de euro pe care le va încasa trupa la sfârșitul acestui turneu, pagubele sunt nesemnificative.

Din perspectiva publicului, însă, concertul de dumincă a mers foarte bine. Show-ul s-a bucurat de prezența cântăreței de muzică R'n'B  Mary J. Blige, care a urcat pe scenă pentru a cânta alături de Mick Jagger piesa Gimme Shelter, concertul debutând cu un clip-tribut în care Iggy Pop, Elton John şi Johnny Depp povesteau despre influenţa trupei Rolling Stones asupra muzicii lor.

The Rolling Stones - Paint It Black - O2 Arena Londra

 

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpați are un nou membru, Georgiana Mănăilă este vocea feminină a trupei

Subcarpați are un nou membru în trupă, Georgiana Mănăilă devenind pe 30 noiembrie a 3-a voce din formație. Anunțul a...

Închide