Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Doors live pe Facebook

Legendarul concert Live At The Bowl '68 al trupei The Doors va putea fi vizionat pe Facebook, prin streaming digital, în varianta completă și remasterizată. Premiera va avea loc pe 5 decembrie, iar prețul unui bilet este 4.99 dolari.

Publicat

pe

The Doors
The Doors

Pe 5 decembrie fanii trupei The Doors vor avea oportunitatea de a-i vedea pe Jim Morrison, Robby Krieger, Ray Manzarek și John Densmore cântând live la Hollywood Bowl, în cadrul concertului susținut în 1968. Legendarul recital, considerat drept cel mai bun concert The Doors, va putea fi vizionat pe Facebook prin streaming digital, în varianta completă și remasterizată.

The Doors

The Doors

Qello, serviciul muzical de streaming digital, împreună cu Eagle Rock Entertainment vor găzdui pe Facebook, prin streaming digital, legendarul concert Live At The Bowl '68 al trupei The Doors. Înregistrarea  concertului din 1968 este o raritate, în contextul în care nu mai există alte înregistrări color la această calitate ale vreunui concert complet The Doors.  Filmată cu 4 camere pentru a surprinde atmosfera intimă din cadrul evenimentului, înregistrarea conține piese care nu au apărut niciodată pe vreun album de studio al trupei, precum și interpretări inedite ale hit-urilor  The End și Light my Fire.

”Calitatea înregistrării este uimitoare, te lasă fără cuvinte. E ca și cum ai fi acolo, la Hollywood Bowl, împreună cu mine, Jim, John și Robby”, a declarat clăparul The DoorsRay Manzarek.

De concertul din 1968 își amintește cu multă acuratețe și bateristul formației, John Densmore, care povestește despre seara respectivă într-un interviu acordat examiner.com.

”Îmi amintesc totul extrem de clar. Nu mi-am dat seama până când nu am urcat pe scenă, dar Jim luase LSD. Am realizat asta deoarece interpretarea sa și mișcările lui au fost puțin ”cumpănite”; se comporta puțin ca și cum s-ar fi străduit să se mențină pe linia de plutire. Dar ca prestație Jim a fost fantastic.”

Biletele pentru premiera digitală pe facebook a înregistrării concertului pot fi achiziționate de pe pagina apps.facebook.com la prețul de 4.99 dolari. Un bilet permite vizionarea concertului timp de 30 de zile, începând cu data de 5 decembrie, și include posibilitatea de a participa la sesiunea de Q&A cu Ray Manzarek imediat după premieră,  acces la The Doors Box Set și un permis de 30 de zile de accesare a librăriei virtuale Qello, ce include concerte în format HD și documentare muzicale.

The Doors - Light My Fire (Live At The Hollywood Bowl '68)

Setlist The Doors Hollywood Bowl 1968

1. When The Music's Over
2. Alabama Song
3. Back Door Man
4. Five To One
5. Hello, I Love You
6. Moonlight Drive
7. Horse Latitudes
8. A Little Game
9. The Hill Dwellers
10. Spanish Caravan
11. Wake Up
12. Light My Fire
13. The Unknown Soldier
14. The End

Trending