Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams ar putea apărea pe noua bancnotă de 10 lire

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams se numără printre favoriții artiști care ar putea apărea pe noua serie specială a bacnotei de 10 lire sterline, a dezvăluit Banca Angliei.

The Beatles

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams se numără printre artiștii favoriți care ar putea apărea pe noua serie specială a bacnotei de 10 lire sterline. Cei de la Banca Angliei au făcut publică o listă cu peste 150 de personalități britanice care au fost sugerate de către public pentru următoarea Serie F de bancnote, ce în prezent poartă portretul lui Charles Darwin.

The Beatles

The Beatles (Foto: www.facebook.com)

Printre nominalizați se mai numără Prințesa Diana, care s-a stins din viață într-un tragic accident de mașină în Paris, 1997 și chiar fotbalistul David Beckham, jucătorul de cricket Michael Vaughan și rugbistul Johnny Wilkinson.

„Este cu siguranță o listă de sugestii foarte interesantă care reflectă faptul că națiunea din Marea Britanie consideră că o varietate foarte mare de persoane talentate merită recunoaștere”, a declarat o sursă pentru publicația Mirror.

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams se bucură de mare popularitate, dar se pare că cele mai mari șanse să fie tipărit pe noua bancnotă de 10 lire o are Alan Turing, cel care a spart celebrul cod Enigma în Al Doilea Război Mondial. Deși acesta a avut un rol esențial în câștigarea războiului, omul de știință și matematicianul a fost supus unor persecutări groaznice deoarece era homosexual. Acesta nu a mai rezistat și s-a sinucis în 1954, la doar 41 de ani. S-a realizat o petiție online pentru a-i fi recunoscute meritele prin tipărirea chipului său pe bancnota de 10 lire și peste 25.000 de oameni au semnat petiția.

Citește mai multe despre Mick JaggerRobbie WilliamsThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tony Iommi (Black Sabbath) transmite un mesaj fanilor la sfârșit de an

La sfârșit de an, chitaristul de la Black Sabbath a transmis un mesaj fanilor prin intermediului rețelelor de socializare. Acesta...

Închide