Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams ar putea apărea pe noua bancnotă de 10 lire

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams se numără printre favoriții artiști care ar putea apărea pe noua serie specială a bacnotei de 10 lire sterline, a dezvăluit Banca Angliei.

The Beatles

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams se numără printre artiștii favoriți care ar putea apărea pe noua serie specială a bacnotei de 10 lire sterline. Cei de la Banca Angliei au făcut publică o listă cu peste 150 de personalități britanice care au fost sugerate de către public pentru următoarea Serie F de bancnote, ce în prezent poartă portretul lui Charles Darwin.

The Beatles

The Beatles (Foto: www.facebook.com)

Printre nominalizați se mai numără Prințesa Diana, care s-a stins din viață într-un tragic accident de mașină în Paris, 1997 și chiar fotbalistul David Beckham, jucătorul de cricket Michael Vaughan și rugbistul Johnny Wilkinson.

„Este cu siguranță o listă de sugestii foarte interesantă care reflectă faptul că națiunea din Marea Britanie consideră că o varietate foarte mare de persoane talentate merită recunoaștere”, a declarat o sursă pentru publicația Mirror.

The Beatles, Mick Jagger și Robbie Williams se bucură de mare popularitate, dar se pare că cele mai mari șanse să fie tipărit pe noua bancnotă de 10 lire o are Alan Turing, cel care a spart celebrul cod Enigma în Al Doilea Război Mondial. Deși acesta a avut un rol esențial în câștigarea războiului, omul de știință și matematicianul a fost supus unor persecutări groaznice deoarece era homosexual. Acesta nu a mai rezistat și s-a sinucis în 1954, la doar 41 de ani. S-a realizat o petiție online pentru a-i fi recunoscute meritele prin tipărirea chipului său pe bancnota de 10 lire și peste 25.000 de oameni au semnat petiția.

Citește mai multe despre Mick JaggerRobbie WilliamsThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tony Iommi (Black Sabbath) transmite un mesaj fanilor la sfârșit de an

La sfârșit de an, chitaristul de la Black Sabbath a transmis un mesaj fanilor prin intermediului rețelelor de socializare. Acesta...

Închide