Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

TATU la Vocea României – Etapa live-urilor – partea a patra

O nouă etapă live le-a oferit celor din public oportunitatea de a-și vota favoriții din echipele antrenorilor Moga și Loredana. Află pe InfoMusic cine s-a calificat pentru semifinală.

Publicat

pe

T.A.T.U. pe scena la Vocea Romaniei
T.A.T.U. pe scena la Vocea Romaniei

O nouă etapă live le-a oferit celor din public oportunitatea de a-și vota favoriții din echipele antrenorilor Moga și Loredana. Alți 4 concurenți s-au calificat pentru semifinală, emisiunea avansând rapid către momentul culminant al concursului, finala pentru Vocea României.

TATU împreună la Vocea României după o pauză de 4 ani


Ca și în ediția anterioară, emisiunea s-a bucurat de prezența unor invitați de peste hotare. Trupa T.A.T.U. a revenit pe scenă după o pauză de 4 ani. Piesele interpretate au fost All The Sings She Said și All About Us, fetele anunțând totodată recenta lansare a unui album aniversar ce va încununa o carieră începută acum 10 ani.

T.A.T.U. pe scena la Vocea Romaniei

T.A.T.U. pe scena la Vocea Romaniei

Echipa Moga

Robert Reamzy, salvat de public la prima sa apariție în etapele live, a reamintit susținătorilor săi că piesele lui Michael Jackson îi pun în valoare cel mai bine timbrul vocal. Piesa interpretată a fost Earth Song, o melodie dificilă, așa cum sunt, de altfel, cam toate single-urile din repertoriul lui Michael. Juriul, însă, a taxat acest ”șiretlic emoțional”, Loredana mărturisind că și-ar fi dorit să-l audă pe Robert Reamzy, și nu pe cineva care îl imită pe Michael Jackson. În apărarea concurentului său, Marius Moga a punctat faptul că la acest concurs toți concurenții imită de fapt alți artiști, cântând piese ce nu le aparțin.

Robert Reamzy

Robert Reamzy

Cezar Dometi a rămas pe făgașul rock ce l-a consacrat în acest concurs, interpretând piesa Still Loving You de la Scorpions. Cântată în forță și cu pasiune, acestea fiind două dintre trăsăturile dominante ale lui Cezar, melodia a căpătat o altă formă, mult mai personalizată. Juriul a apreciat intensitatea vocii sale, precum și nișa muzicală pe care a abordat-o, Smiley fiind de părere că i se potrivește stilul rock.

Cezar Dometi

Cezar Dometi

Vizi Imre este, fără îndoială, cel mai neconvențional concurent ajuns în această etapă. Knockin' on Heaven's Door de la Guns N' Roses a fost piesa aleasă pentru el, interpretarea ducând varianta rock a melodiei într-o altă zonă. Nota personală dată piesei a fost apreciată de toți membrii juriului, Marius Moga felicitându-l pentru ambiția și seriozitatea cu care tratează acest concurs.

Vizi Imre

Vizi Imre

Fely Donose a trecut de la repertoriul Adele la cel En Vogue. Piesa interpretată a fost Don't Let Go (Love), oferind publicului posibilitatea de a-i vedea potențialul vocal, dar și latura senzuală, conform spuselor lui Smiley. ”Ai o voce superbă”, a fost aprecierea lui Horia Brenciu, antrenorul punctând totuși că și-ar fi dorit să-i audă glasul nesuprapus peste fundalul asigurat de grupul Jazzappella, pentru ca timbrul ei să iasă în evidență mai mult.

Fely Donose

Echipa Loredana

Ciprian Teodorescu are, în opinia Loredanei, o tandrețe în voce nemaiîntâlnită la alți concurenți. Pentru a exploata această latura a sa, piesa aleasă pentru Ciprian a fost una care s-a adresat sensibilității publicului. Have You Ever Loved a Woman de la Bryan Adams ”a sunat cald”, conform spuselor lui Moga, acesta sesizând totodată că Ciprian a avut un target bine definit.

Ciprian Teodorescu

Ciprian Teodorescu

Ana Maria Alexie a făcut tranziții de la rap la linii melodice calde pe ritmurile piesei Just One Of Those Days, de la Peggy Sue. După interpretarea melodiei, Smiley a dorit să o felicite fără ocolișuri. ”Ești foarte bună. Bravo!”, i-a transmis acesta, Marius Moga spunându-i că i-a plăcut naturalețea și lipsa de efort de la schimbarea tonurilor. Deși Ana Maria are doar 17 ani, a cântat, în opinia juriului, asemenea unui artist consacrat, conștient de potențialul său.

Ana Maria Alexie

Ana Maria Alexie

Teodor Manciulea a cântat cea de-a doua piesă Michael Jackson din această ediție a live-urilor. I'll Be There s-a îndepărtat, însă, de varianta originală a melodiei, Teodor primind astfel un feedback pozitiv din partea tuturor antrenorilor. Smiley i-a spus că este un Justin Timberlake mai tânăr, Marius Moga fiind impresionat de ”melismele” sau așa-zisele ”înflorituri” pe care le-a aplicat piesei.

Teodor Manciulea

Teodor Manciulea

Cristi Nistor și-a plasat din nou prestația în zona adrenalinei. Deși piesa interepretată a fost rock, influențele balcanice s-au simțit și pe It's My Life de la Bon Jovi. Acest aspect nu l-a deranjat deloc pe Horia Brenciu, care chiar și-ar fi dorit să-l audă pe Cristi cântând ceva similar piesei sale anterioare. ”Ești un tip de spectacol”, i-a spus Brenciu, Smiley observând, de asemenea, că prestațiile sale sunt constant energice.

Cristi Nistor

Cristi Nistor

Cine merge mai departe la Vocea României – centralizare

În urma prestațiilor din seara de 11 decembrie 2012, concurenții care merg mai departe în concursul Vocea României sunt:

  • Echipa Loredana
    • Ciprian Teodorescu - votul publicului
    • Cristi Nistor - decizie Loredana
  • Echipa Marius Moga
    • Fely Donose - votul publicului
    • Vizi Imre - decizie Moga

    Cei patru concurenti semifinalisti la Vocea Romaniei

    Cei patru concurenti semifinalisti la Vocea Romaniei

Vezi cum au decurs și prestațiile din partea întâi, a doua și a treia a etapei live-urilor

Trending