Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Subcarpați are un nou membru, Georgiana Mănăilă este vocea feminină a trupei

Subcarpați are un nou membru în trupă, Georgiana Mănăilă devenind pe 30 noiembrie a 3-a voce din formație. Anunțul a fost făcut de Bean, liderul trupei, în cadrul unei concert susținut la Radio Guerrilla.
Georgiana Manaila

Georgiana Manaila

Subcarpați are un nou membru în trupă, Georgiana Mănăilă devenind pe 30 noiembrie a 3-a voce din formație. Anunțul a fost făcut de Bean, liderul trupei, în cadrul unei concert susținut la Radio Guerrilla.

Georgiana Manaila

Georgiana Manaila

Georgiana a colaborat de nenumărate ori cu trupa Subcarpați, fiind descoperită de Bean odată cu piesa Am fost urată a lui Aneb, interpretată chiar de ea și lansată sub pălăria Subcarpați în 2011.

Vorbind despre relația sa cu muzica populară, Georgiana spune că a prins drag de folclor încă de mică. 

“Dragostea față de folclor a apărut datorită părinților și bunicii mele, pentru că am crescut o perioadă la țară. Primele cântece pe care le-am învățat au fost de folclor și, mai presus de toate, în perioada formării mele ca substrat pe care poate crește o muzică nu existau (sau nu atât de mult) lucrurile care fac azi ca folclorul să fie comparat cu maneaua (care, în fond, tot folclor este, dar nu al nostru) sau care fac din muzica populară o muzică realmente proastă. Nu  apăreau atâtea, cum să le spun ... "făcături" și, deci, nu am avut ocazia să cunosc partea tristă de azi de la tv a muzicii populare. Dimpotrivă, ai meu ascultau doar acea muzică veche, adevarată, care se numea folclor. Dacă mă nășteam acum, nu știu dacă mi-ar mai fi plăcut folclorul.”

Așadar, noua componență a trupei Subcarpați este: MC Bean, Vali Umbra, Georgiana Mănăilă, DJ Power pe vinil și VJ Andrei.

Mai jos puteți asculta piesa de la care a pornit totul, respectiv Am fost urâtă.

Culese din cartier - Am fost urâtă - Aneb cu Georgiana

 

Citește mai multe despre Subcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ne-Yo trăiește drama despărțirii în Forever Now - VIDEOCLIP

Ne-Yo a lansat videoclipul single-ului Forever Now, extras de pe noul album R.E.D. În clip artistul trăiește drama despărțirii de...

Închide