Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Steven Wilson (Porcupine Tree) lanseaza albumul The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)

Steven Wilson (Porcupine Tree), cunoscut în lumea pasionaților de progressive rock revine cu un nou album solo intitulat The Raven That Refused To Sing (And Other Stories). Discul, cel de-al 3-lea din carieră, va ieși pe piață în data de 25 februarie 2013.
Steven Wilson

Steven Wilson

Steven Wilson (Porcupine Tree), cunoscut în lumea pasionaților de progressive rock revine cu un nou album solo intitulat The Raven That Refused To Sing (And Other Stories). Discul, cel de-al 3-lea din carieră, va ieși pe piață în data de 25 februarie și a fost compus în perioada ianuarie - iulie 2013.

Steven Wilson

Steven Wilson (Foto: www.facebook.com)

CD-ul a fost înregistrat în luna septembrie în Los Angeles alături de celebrul producător Alan Parsons, care a lucrat cu The Beatles la Abbey Road (1969), Pink Floyd - Dark Side Of The Moon (1973) dar și la propriul său proiect The Alan Parsons Project. La acest nou produs Wilson a fost ajutat de muzicienii Nick Beggs - bass, Theo Travis - saxofon, flaut, Marco Minnemann - tobe, Guthrie Govan - chitară și Adam Holzman - clape.

În luna septembrie Steven Wilson a lansat DVD-ul Get All You Deserve care a fost filmat cu ocazia concertului susținut la Teatro Metropolitan din Mexicio City. Înregistrat cu 17 camere HD și sunet 5.1, DVD-ul este o adevărată experiență vizuală iar pentru exemplificare va propunem sa următiți mai jos piesa Luminol.

Steven Wilson -  Luminol.

Tracklist The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)

01. Luminol
02. Drive Home
03. The Holy Drinker
04. The Pin Drop
05. The Watchmaker
06. The Raven That Refused To Sing

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a lansat o nouă piesă de Crăciun - I Feel It In My Bones - AUDIO

Britanicii de la The Killers au lansat cel de-al 7-lea single cu tematică de Crăciun, o continuare a melodiei Don't...

Închide