Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Steven Wilson (Porcupine Tree) lanseaza albumul The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)

Steven Wilson (Porcupine Tree), cunoscut în lumea pasionaților de progressive rock revine cu un nou album solo intitulat The Raven That Refused To Sing (And Other Stories). Discul, cel de-al 3-lea din carieră, va ieși pe piață în data de 25 februarie 2013.
Steven Wilson

Steven Wilson

Steven Wilson (Porcupine Tree), cunoscut în lumea pasionaților de progressive rock revine cu un nou album solo intitulat The Raven That Refused To Sing (And Other Stories). Discul, cel de-al 3-lea din carieră, va ieși pe piață în data de 25 februarie și a fost compus în perioada ianuarie - iulie 2013.

Steven Wilson

Steven Wilson (Foto: www.facebook.com)

CD-ul a fost înregistrat în luna septembrie în Los Angeles alături de celebrul producător Alan Parsons, care a lucrat cu The Beatles la Abbey Road (1969), Pink Floyd - Dark Side Of The Moon (1973) dar și la propriul său proiect The Alan Parsons Project. La acest nou produs Wilson a fost ajutat de muzicienii Nick Beggs - bass, Theo Travis - saxofon, flaut, Marco Minnemann - tobe, Guthrie Govan - chitară și Adam Holzman - clape.

În luna septembrie Steven Wilson a lansat DVD-ul Get All You Deserve care a fost filmat cu ocazia concertului susținut la Teatro Metropolitan din Mexicio City. Înregistrat cu 17 camere HD și sunet 5.1, DVD-ul este o adevărată experiență vizuală iar pentru exemplificare va propunem sa următiți mai jos piesa Luminol.

Steven Wilson -  Luminol.

Tracklist The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)

01. Luminol
02. Drive Home
03. The Holy Drinker
04. The Pin Drop
05. The Watchmaker
06. The Raven That Refused To Sing

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a lansat o nouă piesă de Crăciun - I Feel It In My Bones - AUDIO

Britanicii de la The Killers au lansat cel de-al 7-lea single cu tematică de Crăciun, o continuare a melodiei Don't...

Închide