Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steven Wilson (Porcupine Tree) lanseaza albumul The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)

Steven Wilson (Porcupine Tree), cunoscut în lumea pasionaților de progressive rock revine cu un nou album solo intitulat The Raven That Refused To Sing (And Other Stories). Discul, cel de-al 3-lea din carieră, va ieși pe piață în data de 25 februarie 2013.

Publicat

pe

Steven Wilson
Steven Wilson │ FOTO: www.facebook.com

Steven Wilson (Porcupine Tree), cunoscut în lumea pasionaților de progressive rock revine cu un nou album solo intitulat The Raven That Refused To Sing (And Other Stories). Discul, cel de-al 3-lea din carieră, va ieși pe piață în data de 25 februarie și a fost compus în perioada ianuarie - iulie 2013.

Steven Wilson

Steven Wilson │ FOTO: www.facebook.com

CD-ul a fost înregistrat în luna septembrie în Los Angeles alături de celebrul producător Alan Parsons, care a lucrat cu The Beatles la Abbey Road (1969), Pink Floyd - Dark Side Of The Moon (1973) dar și la propriul său proiect The Alan Parsons Project. La acest nou produs Wilson a fost ajutat de muzicienii Nick Beggs - bass, Theo Travis - saxofon, flaut, Marco Minnemann - tobe, Guthrie Govan - chitară și Adam Holzman - clape.

În luna septembrie Steven Wilson a lansat DVD-ul Get All You Deserve care a fost filmat cu ocazia concertului susținut la Teatro Metropolitan din Mexicio City. Înregistrat cu 17 camere HD și sunet 5.1, DVD-ul este o adevărată experiență vizuală iar pentru exemplificare va propunem sa următiți mai jos piesa Luminol.

Steven Wilson -  Luminol.

Tracklist The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)

01. Luminol
02. Drive Home
03. The Holy Drinker
04. The Pin Drop
05. The Watchmaker
06. The Raven That Refused To Sing

Comentează

Trending