Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Ștefan Bănică a lansat noua piesă Noaptea de Crăciun - AUDIO

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Ștefan Bănică a lansat noua piesă Noapte de Crăciun, pe care o puteți asculta pe InfoMusic.
Ștefan Bănică

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a dezvăluit la radio noua piesă de Crăciun, intitulată sugestiv Noaptea de Crăciun. Cântecul, ce poate fi ascultat mai jos, este inclus ca bonus track pe Altceva, noul material al artistului. Lansat în luna octombrie, discul poate fi cumpărat de la orice magazin de specialitate din țară.

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică

Noaptea de Craciun este o piesă care sper să transmită acea stare de bine, de bucurie și mi-aș dori să-și găsească loc în sufletele oamenilor la fel ca piesele Doar un Crăciun cu tine, Doar o dată-i Crăciunul sau Ho, ho, ho” – a declarat Ștefan Bănică.

Evident, melodia va fi interpretată în tradiționalele concerte susținute de artist cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Sub titulatura O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică, spectacolele ce au loc la Sala Palatului au fost suplimentate cu încă 2 date – 15 și 16 decembrie. Ca în fiecare an, biletele pentru primele show-uri de Crăciun programate pe 13 și 14 decembrie s-au epuizat deja, dar iată că și mai mulți fani vor avea ocazia să asculte hiturile artistului și noile piese de pe albumul Altceva.

Biletele pentru concertul din 15 decembrie s-au pus în vânzare, iar cele pentru spectacolul din 16 decembrie vor fi disponibile în curând.

Tichetele pot fi achiziționate de la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminesu, Humanitas, Cărturești, magazinul Unirii (parter), Stația de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro și Eventim.ro.

 Ștefan Bănică - Noaptea de Crăciun

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars a lansat balada When I Was Your Man - AUDIO

Bruno Mars a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa se numește When I Was Your...

Închide