Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steelborn a lansat single-ul – Eu...zbor - AUDIO

Eu...zbor este cel mai nou single lansat de Steelborn. Piesa parcă este o declarație de iubire din partea solistei, Aura către soțul său, chitaristul grupului, Mihai.

Publicat

pe

Trupa Steelborn
Trupa Steelborn

Eu...zbor este cel mai nou single lansat de Steelborn, pe care îl puteți asculta mai jos. Piesa parcă este o declarație de iubire din partea solistei, Aura către soțul său, chitaristul grupului, Mihai.

Trupa Steelborn

Trupa Steelborn

Anul 2012 a fost unul extrem de plin pentru trupa Steelborn, iar mesajul piesei Eu..zbor i se potrivește foarte bine trupei, care a fost de neoprit. Cei de la Steelborn au lansat primul album, Trup de apă și au concertat peste tot în țară, fiind prezenți la toate festivalurile importante. Una dintre pretațiile care a strâns mulți fani a fost cea de la Ursus Evolution pe care o puteți vedea integral pe InfoMusic.

Schimbările nu au avut loc doar în plan profesional, ci și sentimental întrucât solista și chitaristul formației au decis să-și unească destinele oficial. Aura și Mihai s-au căsătorit în vară, sentimentul de familei fiind acum și mai pronunțat în trupa Steelborn.

Steelborn - Eu...zbor

Trending