INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Steelborn a lansat single-ul – Eu...zbor - AUDIO

Eu...zbor este cel mai nou single lansat de Steelborn. Piesa parcă este o declarație de iubire din partea solistei, Aura către soțul său, chitaristul grupului, Mihai.
Trupa Steelborn

Trupa Steelborn

Eu...zbor este cel mai nou single lansat de Steelborn, pe care îl puteți asculta mai jos. Piesa parcă este o declarație de iubire din partea solistei, Aura către soțul său, chitaristul grupului, Mihai.

Trupa Steelborn

Trupa Steelborn

Anul 2012 a fost unul extrem de plin pentru trupa Steelborn, iar mesajul piesei Eu..zbor i se potrivește foarte bine trupei, care a fost de neoprit. Cei de la Steelborn au lansat primul album, Trup de apă și au concertat peste tot în țară, fiind prezenți la toate festivalurile importante. Una dintre pretațiile care a strâns mulți fani a fost cea de la Ursus Evolution pe care o puteți vedea integral pe InfoMusic.

Schimbările nu au avut loc doar în plan profesional, ci și sentimental întrucât solista și chitaristul formației au decis să-și unească destinele oficial. Aura și Mihai s-au căsătorit în vară, sentimentul de familei fiind acum și mai pronunțat în trupa Steelborn.

Steelborn - Eu...zbor

Citește mai multe despre Steelborn
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bullet For My Valentine a lansat un nou single, Riot - AUDIO

După apariția primului single, Temper Temper, americanii de la Bullet For My Valentine au lansat o nouă piesă, intitulată Riot,...

Închide