Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Slash înregistrează pentru coloana sonoră a filmului Nothing To Fear

Slash a început să lucreze la coloana sonoră a filmului Nothing To Fear, Pelicula horror este produsă chiar de compania artistului, Slasher Films.
Nothing To Fear - Poster

Nothing To Fear - Poster

Prin intermediul rețelelor de socializare, Slash a dezvăluit că lucrează la coloana sonoră a noului proiect cinematografic Nothing To Fear. Pelicula de groază va fi lansată undeva în 2013 și este produsă chiar de compania artistului, Slasher Films.

Nothing To Fear - Poster

Nothing To Fear - Poster (Foto: anythinghorror.com)

„Am înregistrat o piesă pentru Nothing To Fear în weekend. Myles (Kennedy) a avut o prestație vocală fantastică. Înfiorător ca iadul. Filmul iese anul viitor”, a scris Slash pe Facebook.

Pelicula spune povestea unei familii care se mută într-un oraș mai mic din Kansas pentru a avea o viață mai bună și întâlnește un preot carismatic dar instabil emoțional care creează numai probleme. Potrivit site-ului IMDb, lista actorilor ce joacă în film începe cu Clancy Brown, Anne Heche și Jennifer Stone. De regie este responsabil Anthony Leonardi III, care a început filmările în mai anul acesta, în Louisiana.

La capitolul muzica, Slash a lansat recent noul material Apocalyptic Love împreună cu Myles Kennedy la voce și trupa The Conspirators și a pornit într-un turneu de promovare ce include un show în premieră în România. Celebrul chitarist cu joben va concerta la Sala Palatului din București pe 5 februarie 2013. Prețurile biletelor variază între 100 și 360 de lei, iar acestea pot fi achiziționate de pe Eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Slash
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Connect-R, prins într-o buclă de timp cu Love Is The Way – VIDEOCLIP

Connect-R a lansat noul clip Love Is The Way. Povestea ilustrată îl surprinde pe artist prins într-o buclă de timp...

Închide