Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sensation revine în România cu show-ul Source of Light

Publicat

pe

Sensation - Source of Light
Sensation - Source of Light

Evenimentul dance Sensation revine în România pe 6 aprilie 2013 cu cel mai nou show - "Source of Light". Spectacolul vizual ce are ca element central o sferă radiantă, cu acrobați și dansatori de top, dar și impresionante efecte pirotehnice și lasere se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo. După o primă ediție sold-out în 2012, Sensation readuce la București cel mai mare club din lume, prin eforturile comune ID&T și Events.

Sensation - Source of Light

Sensation - Source of Light

"Source of Light" este un show despre unitate și celebrează spiritul de comuniune într-o lume în care granițele se estompează, un univers întreg vibrând în jurul unei sfere radiante. Mii de pasionați de muzică electronică vor putea experimenta sentimentul "all is one ", toți fiind uniți sub imperiul alb, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii și acrobații aeriene.

Ca peste tot in lume, line-up-ul, compus din DJ de top, va fi anuntat cu doua luni inainte de eveniment. Sensation este un show unic in care DJ-ii completeaza un spectacol de exceptie. Tinuta obligatorie este COMPLET ALBA, singura exceptie fiind incaltamintea, care poate fi si de alta culoare. Pantalonii din denim sunt permisi doar de culoare alba. Fanii care nu respecta aceasta obligatie nu pot participa la eveniment, chiar daca au bilet. Anul trecut, din 15 000 de participanti, aproape 4000 au fost straini, din Italia, Grecia, Spania, Franta, Ungaria, Turcia, Bulgaria,  dar si de pe alte continente, din tari precum Israel sau Coreea. Multi fani Sensation urmaresc aceasta petrecere oriunde se organizeaza ea pe mapamond. Source of Light este cea mai recenta productie Sensation, lansata in aceasta vara la Amsterdam”, a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.

Bilete la Sensation 2013

  • Categoria Ring - 260 lei lei
  • Categoria De Luxe, la etajul 2 al Pavilionului Central - 700 lei (pachetul include loc rezervat la masă, gustări, intrare separată, voucher pentru consumație la bar în valoare de 50 lei și valet parking)
  • Categoria VIP Exclusive, la etajul 1 al Pavilionului Central - 900 lei (pachetul include loc rezervat la masă, gustări, intrare separată, voucher pentru consumație la bar în valoare de 100 lei și valet parking)

Biletele sunt disponibile online pe Sensation.com și în rețeaua Eventim.

Organizatorii au anunțat și o ofertă pre-sale: Un număr limitat de tichete la Ring vor fi disponibile la prețul special de 190 lei, cu 30% discount față de tariful standard. Cumpărătorii trebuie să devină membrii ai Clubului Sensation accesând site-ul Sensation.com.

Sensation - Source of Light

Sensation - Source of Light

Istoria evenimentelor Sensation a început în anul 2000 în Olanda. Dress-code-ul alb s-a impus ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T - compania ce deține licența Sensation, și-a pierdut fratele într-un accident de mașină în 2001. Ca tribut pentru acesta, participanților la show-ul din 2001 li s-a cerut neoficial să se îmbrace în alb, iar 80% dintre spectatori răspuns inițiativei. Continuarea e binecunoscută: Sensation se desfășoară în peste 20 de țări de pe 5 continente, unind în alb 1.800.000 de participați.

Alte poze de la Sensation:

Informații la zi găsești în pagina Sensation 2013 din agenda InfoMusic.

Comentează

Trending