Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sebastian Bach (ex-Skid Row) lansează un nou DVD

Fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, lucrează la un nou material video, intitulat ABachalypse Now, care va fi lansat în primăvara anului viitor prin intermediulc asei de discuri Frontiers Records.

Publicat

pe

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming
Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming │ FOTO: Gabriel Goldberg www.gabrielgoldberg.com

Fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, lucrează la un nou material video, intitulat ABachalypse Now, care va fi lansat în primăvara anului viitor prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Discul, în format CD/DVD, conține filmări în premieră înregistrate în acest an la festivalurile GrasPop Festival din Belgia, Hellfest din Franța și Club Nokia din Los Angeles și îi are ca invitați speciali pe chitariștii Jeremy "Jinxx" Ferguson (Black Veil Brides), Roy Z (Halford) și Brent Woods (Vince Neil).

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming │ FOTO: Gabriel Goldberg www.gabrielgoldberg.com

Bach a declarat:

"Sunt foarte încântat pentru voi toți să fiți martori la experiența ABachalypse Now. Am inclus trei concerte filmate recent iar show-urile au fost excepționale. Materialul este remixat și masterizat la cele mai înalte standarde audio/video iar energia publicului face ca acest DVD să fie o experiență unică".

Ultimul album de studio semnat de celebrul solist poartă numele Kicking and Screaming și a fost lansat pe 27 septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Materialul a fost înregistrat alături de producătorul Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne) iar chitaristul John 5 (Marilyn Manson, Rob Zombie) este invitatul special al discului.

Legat de o posibilă reuniune Skid Row, Bach a declarat recent ca se numără printre cei 4 din 5 membri inițiali care și-ar dori o regrupare Skid Row și că s-ar putea implica într-o reuniune de dragul fanilor. El reclamă atitudinea nepotrivită a grupului față de aceștia. Chiar dacă fiecare membru în parte își apreciază fanii fiindu-le recunoscător, la nivel de colectiv, trupa își tratează ascultătorii fideli mai rău ca orice altă formație. Fostul solist argumentează prin lipsa de pe piață a DVD-urilor sau a boxset-urilor cu înregistrările audio originale.

Trending