Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sebastian Bach (ex-Skid Row) lansează un nou DVD

Fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, lucrează la un nou material video, intitulat ABachalypse Now, care va fi lansat în primăvara anului viitor prin intermediulc asei de discuri Frontiers Records.
Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming (foto: Gabriel Goldberg)

Urmărește-ne pe

Fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, lucrează la un nou material video, intitulat ABachalypse Now, care va fi lansat în primăvara anului viitor prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Discul, în format CD/DVD, conține filmări în premieră înregistrate în acest an la festivalurile GrasPop Festival din Belgia, Hellfest din Franța și Club Nokia din Los Angeles și îi are ca invitați speciali pe chitariștii Jeremy "Jinxx" Ferguson (Black Veil Brides), Roy Z (Halford) și Brent Woods (Vince Neil).

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming

Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & Screaming (Foto: Gabriel Goldberg www.gabrielgoldberg.com)

Bach a declarat:

"Sunt foarte încântat pentru voi toți să fiți martori la experiența ABachalypse Now. Am inclus trei concerte filmate recent iar show-urile au fost excepționale. Materialul este remixat și masterizat la cele mai înalte standarde audio/video iar energia publicului face ca acest DVD să fie o experiență unică".

Ultimul album de studio semnat de celebrul solist poartă numele Kicking and Screaming și a fost lansat pe 27 septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Frontiers Records. Materialul a fost înregistrat alături de producătorul Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne) iar chitaristul John 5 (Marilyn Manson, Rob Zombie) este invitatul special al discului.

Legat de o posibilă reuniune Skid Row, Bach a declarat recent ca se numără printre cei 4 din 5 membri inițiali care și-ar dori o regrupare Skid Row și că s-ar putea implica într-o reuniune de dragul fanilor. El reclamă atitudinea nepotrivită a grupului față de aceștia. Chiar dacă fiecare membru în parte își apreciază fanii fiindu-le recunoscător, la nivel de colectiv, trupa își tratează ascultătorii fideli mai rău ca orice altă formație. Fostul solist argumentează prin lipsa de pe piață a DVD-urilor sau a boxset-urilor cu înregistrările audio originale.

Citește mai multe despre Sebastian BachSkid Row
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dekadens va concerta unplugged la MTV România

Trupa de indie-punk Dekadens va susține un concert unplugged la MTV România duminică, 9 decembrie 2012, începând de la 22.00....

Închide