Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Să dansăm cu VAMA - VIDEOCLIP

VAMA a lansat noul videoclip Să dansăm, primul realizat de fanii formației. Peste 150 de oameni de la 8 la 65 de ani au cântat, dansat, regizat și au simțit piesa.
Vama - Să dansăm Video

Tudor Chirilă în clipul Vama - Să dansăm

VAMA a lansat noul videoclip Să dansăm, primul realizat de fanii formației. Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, include peste 150 de „actori” care interpretează piesa și dansează în propriul stil.

Vama - Să dansăm Video

Tudor Chirilă în clipul Vama - Să dansăm

Să dansăm reprezintă noul single extras de pe albumul 2012 și are un mesaj extrem de pozitiv. Acesta vorbește despre importanța dansului în viața fiecăruia și aduce aminte publicului că atunci când cuvintele nu-și găsesc rostul, dansul este o formă de exprimare excepțională și este în același timp o terapie. Prin dans îți poți exprima bucuria, iubirea, ura, furia, tristețea, orice sentiment ai. Întrucât piesa are un mesaj atât de puternic, VAMA a vrut ca videoclipul să fie special, astfel că a apelat la fanii pe care i-a încurajat să se filmeze în timp ce dansează pe ritmurile melodiei.

Publicul formației a îmbrățișat ideea și a început să danseze în fața camerei. De la copii de 8 ani până la persoane de 65 de ani au dat play la muzică și rec la cameră, dansând prin cele mai diverse locuri, de la dormitor la malul mării.

 VAMA - Să dansăm

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coșmar cu Moș Crăciun în stil The Killers - I Feel It In My Bones - VIDEOCLIP

Călare pe o motocicletă Harley cu coarne de cerb și cu o țigară atârnând în colțul gurii, Moș Crăciun din...

Închide