Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys

Chitaristul de la Rolling Stones, Ronnie Wood a decis să se căsătorească pentru a 3-a oară în perioada Sărbătorilor de Iarnă cu Sally Humphreys, în cadrul unei ceremonii civile intime.

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys

Chitaristul de la Rolling Stones, Ronnie Wood a decis să se căsătorească pentru a 3-a oară. A făcut asta  în perioada Sărbătorilor de Iarnă împreună cu Sally Humphreys, în cadrul unei ceremonii civile intime. Cei doi sunt împreună de numai 6 luni, iar între ei este o diferență de 31 de ani, dar fiind vorba de Ronnie Wood, cu siguranță acest aspect nici nu mai contează. Deși are 65 de ani, chitaristul se simte tânăr, în forță, după cum s-a văzut în concertele susținute de Rolling Stones pentru a aniversa 50 de ani de carieră. Artistul chiar a declarat recent, într-un interviu pentru The Telegraph că va cânta până va muri, pentru că nu ar putea altfel.

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys (Foto: www.telegraph.co.uk)

Revenind la frumoasa soție de 34 de ani, aceasta a declarat că diferența de vârstă nu este o problemă și că se înțeleg foarte bine.

„Pot să înțeleg de oameni ar avea o problemă cu diferența de vârstă, dar între noi nu a cauzat nici o problemă. Ne înțelegem foarte bine. Este plin de umor și foarte talentat. Există Ronnie pe care toată lumea crede că-l cunoaște și există artistul extrem de talentat”, a declarat Humphreys care este producătoare de piese de teatru.

Ronnie Wood s-a căsătorit prima dată în 1971 cu Krissy Findlay, de care s-a despărțit la scurt timp, în 1978. Chitaristul s-a recăsătorit în 1985 cu Jo Wood, de care a divorțat în 2008, iar Sally Humphreys este a treia soție. Știți cum se spune, a treia e cu noroc.

Citește mai multe despre Ronnie WoodThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Turcu a câștigat X Factor 2012. Lexter, Al Bano și Paula Seling au fost invitați în finală

Tudor Turcu a câștigat cel de-al doilea sezon X Factor România. Finala a avut loc pe 23 decembrie. Lexter, Al...

Închide