Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Rod Stewart și CeeLo Green cântă Merry Christmas, Baby - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Clipul cu înregistrarea din timpul concertului poate fi urmărit pe InfoMusic.
Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Piesa este extrasă de pe albumul de sărbători intitulat CeeLo's Magic Moment. Mai jos puteți urmări clipul cu înregistrarea din timpul concertului.

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Albumul CeeLo's Magic Moment a fost lansat anul acesta la sfârșitul lunii octombrie. Potrivit Nielsen SoundScan materialul s-a vândut deja în 47 de mii de copii, iar până la ajunul Crăciunului mai sunt aproximativ două săptămâni. Piesa Merry Christmas, Baby, extrasă de pe acest album, nu este, însă singurul duet înregistrat. Pentru single-ul Baby, It’s Cold Outside, CeeLo a colaborat cu Cristina Aguilera, printre artiștii care au adus o contribuție albumului numărându-se și personajele Disney, The Muppets.

Merry Christmas, Baby a fost interpretată în primă audiție în cadrul concertului "CeeLo & Friends" . Clipul ce ilustrează această prestație poate fi urmărit mai jos.

CeeLo Green feat. Rod Stewart - Merry Christmas, Baby [Live]

CeeLo Green a lansat recent videoclipul piesei Run Rudolph Run. Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Citește mai multe despre CeeLo GreenRod Stewart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biffy Clyro a lansat clipul Black Chandelier - VIDEOCLIP

Scoţienii de la Biffy Clyro vor lansa cel de-al şaselea album, intitulat Opposites, în data de 28 ianuarie prin intermediul...

Închide