Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rod Stewart și CeeLo Green cântă Merry Christmas, Baby - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Clipul cu înregistrarea din timpul concertului poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby
Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Piesa este extrasă de pe albumul de sărbători intitulat CeeLo's Magic Moment. Mai jos puteți urmări clipul cu înregistrarea din timpul concertului.

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Albumul CeeLo's Magic Moment a fost lansat anul acesta la sfârșitul lunii octombrie. Potrivit Nielsen SoundScan materialul s-a vândut deja în 47 de mii de copii, iar până la ajunul Crăciunului mai sunt aproximativ două săptămâni. Piesa Merry Christmas, Baby, extrasă de pe acest album, nu este, însă singurul duet înregistrat. Pentru single-ul Baby, It’s Cold Outside, CeeLo a colaborat cu Cristina Aguilera, printre artiștii care au adus o contribuție albumului numărându-se și personajele Disney, The Muppets.

Merry Christmas, Baby a fost interpretată în primă audiție în cadrul concertului "CeeLo & Friends" . Clipul ce ilustrează această prestație poate fi urmărit mai jos.

CeeLo Green feat. Rod Stewart - Merry Christmas, Baby [Live]

CeeLo Green a lansat recent videoclipul piesei Run Rudolph Run. Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Comentează

Trending