Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Rod Stewart și CeeLo Green cântă Merry Christmas, Baby - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Clipul cu înregistrarea din timpul concertului poate fi urmărit pe InfoMusic.
Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Urmărește-ne pe

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Piesa este extrasă de pe albumul de sărbători intitulat CeeLo's Magic Moment. Mai jos puteți urmări clipul cu înregistrarea din timpul concertului.

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Albumul CeeLo's Magic Moment a fost lansat anul acesta la sfârșitul lunii octombrie. Potrivit Nielsen SoundScan materialul s-a vândut deja în 47 de mii de copii, iar până la ajunul Crăciunului mai sunt aproximativ două săptămâni. Piesa Merry Christmas, Baby, extrasă de pe acest album, nu este, însă singurul duet înregistrat. Pentru single-ul Baby, It’s Cold Outside, CeeLo a colaborat cu Cristina Aguilera, printre artiștii care au adus o contribuție albumului numărându-se și personajele Disney, The Muppets.

Merry Christmas, Baby a fost interpretată în primă audiție în cadrul concertului "CeeLo & Friends" . Clipul ce ilustrează această prestație poate fi urmărit mai jos.

CeeLo Green feat. Rod Stewart - Merry Christmas, Baby [Live]

CeeLo Green a lansat recent videoclipul piesei Run Rudolph Run. Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Citește mai multe despre CeeLo GreenRod Stewart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biffy Clyro a lansat clipul Black Chandelier - VIDEOCLIP

Scoţienii de la Biffy Clyro vor lansa cel de-al şaselea album, intitulat Opposites, în data de 28 ianuarie prin intermediul...

Închide