Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green cântă Merry Christmas, Baby - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Clipul cu înregistrarea din timpul concertului poate fi urmărit pe InfoMusic.
Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Piesa este extrasă de pe albumul de sărbători intitulat CeeLo's Magic Moment. Mai jos puteți urmări clipul cu înregistrarea din timpul concertului.

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Albumul CeeLo's Magic Moment a fost lansat anul acesta la sfârșitul lunii octombrie. Potrivit Nielsen SoundScan materialul s-a vândut deja în 47 de mii de copii, iar până la ajunul Crăciunului mai sunt aproximativ două săptămâni. Piesa Merry Christmas, Baby, extrasă de pe acest album, nu este, însă singurul duet înregistrat. Pentru single-ul Baby, It’s Cold Outside, CeeLo a colaborat cu Cristina Aguilera, printre artiștii care au adus o contribuție albumului numărându-se și personajele Disney, The Muppets.

Merry Christmas, Baby a fost interpretată în primă audiție în cadrul concertului "CeeLo & Friends" . Clipul ce ilustrează această prestație poate fi urmărit mai jos.

CeeLo Green feat. Rod Stewart - Merry Christmas, Baby [Live]

CeeLo Green a lansat recent videoclipul piesei Run Rudolph Run. Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Citește mai multe despre CeeLo GreenRod Stewart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biffy Clyro a lansat clipul Black Chandelier - VIDEOCLIP

Scoţienii de la Biffy Clyro vor lansa cel de-al şaselea album, intitulat Opposites, în data de 28 ianuarie prin intermediul...

Închide