Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Robert Plant dezvăluie planurile pentru 2013

Robert Plant a dezvăluit ce planuri are pentru anul viitor. Proaspăt căsătorit cu cântăreața americană Patty Griffin, artistul petrece mai nou foarte mult timp în Statele Unite.
Robert Plant

Robert Plant

Vocea formației Led Zeppelin vrea să exploreze orizonturi noi. Artistul a declarat pentru CBS că în 2013 se va relaxa și se va bucura mai mult de viața din America. De fapt acesta este în căutarea de noi aventuri care să-i stimuleze creativitatea.

Robert Plant

Robert Plant (Foto: www.facebook.com)

„Mă bucur de viață și petrec tot mai mult timp în America, unde chiar îmi place. Sunt stimulat de aventuri noi. Vreau să explorez mai mult. Toată lumea îmi spune că sunt dependent de muncă, iar eu continui în felul meu. Când mă gândesc cum compuneam când eram copil, când aveam 20 sau ceva de genul, totul era legat de călătorii și aventuri.”, a precizat artistul.

În vara acestui an Robert Plant s-a căsătorit cu Patty Griffin, cântăreața și compozitoarea premiată cu Grammy, de origine americană. Cei doi locuiesc în Texas, iar Plant, care petrece în continuare mult timp și în Anglia, este fascinat de noile perspective pe care tărâmul american i le prezintă. Recent, Griffin a anunțat că lucrează la un nou album, la care evident că și-a adus contribuția și Plant. Materialul este produs de Craig Ross, iar în luna octombrie perechea a interpretat una dintre piesele compuse împreună, intitulată Ohio. Mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

În afară de colaborarea cu soția sa, Robert Plant a avut un an 2012 foarte plin. Acesta a susținut un turneu în America de Sud, a promovat noul DVD Led Zeppelin, Celebration Day și a înregistrat 2 albume, unul cu formația The Sensational Shape Shifter și unul cu producătorul și chitaristul de la Band Of Joy, Buddy Miller.

Patty Griffin și Robert Plant - Ohio, Live San Francisco 2012

Citește mai multe despre Robert Plant
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spice Girls din nou împreună la premiera musicalului Viva Forever - VIDEO

Trupa Spice Girls a fost prezentă în formulă completă la premiera Viva Forever, un musical ce include multe dintre piesele...

Închide