Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Robert Plant dezvăluie planurile pentru 2013

Robert Plant a dezvăluit ce planuri are pentru anul viitor. Proaspăt căsătorit cu cântăreața americană Patty Griffin, artistul petrece mai nou foarte mult timp în Statele Unite.

Publicat

pe

Robert Plant
Robert Plant │ FOTO: www.facebook.com

Vocea formației Led Zeppelin vrea să exploreze orizonturi noi. Artistul a declarat pentru CBS că în 2013 se va relaxa și se va bucura mai mult de viața din America. De fapt acesta este în căutarea de noi aventuri care să-i stimuleze creativitatea.

Robert Plant

Robert Plant │ FOTO: www.facebook.com

„Mă bucur de viață și petrec tot mai mult timp în America, unde chiar îmi place. Sunt stimulat de aventuri noi. Vreau să explorez mai mult. Toată lumea îmi spune că sunt dependent de muncă, iar eu continui în felul meu. Când mă gândesc cum compuneam când eram copil, când aveam 20 sau ceva de genul, totul era legat de călătorii și aventuri.”, a precizat artistul.

În vara acestui an Robert Plant s-a căsătorit cu Patty Griffin, cântăreața și compozitoarea premiată cu Grammy, de origine americană. Cei doi locuiesc în Texas, iar Plant, care petrece în continuare mult timp și în Anglia, este fascinat de noile perspective pe care tărâmul american i le prezintă. Recent, Griffin a anunțat că lucrează la un nou album, la care evident că și-a adus contribuția și Plant. Materialul este produs de Craig Ross, iar în luna octombrie perechea a interpretat una dintre piesele compuse împreună, intitulată Ohio. Mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

În afară de colaborarea cu soția sa, Robert Plant a avut un an 2012 foarte plin. Acesta a susținut un turneu în America de Sud, a promovat noul DVD Led Zeppelin, Celebration Day și a înregistrat 2 albume, unul cu formația The Sensational Shape Shifter și unul cu producătorul și chitaristul de la Band Of Joy, Buddy Miller.

Patty Griffin și Robert Plant - Ohio, Live San Francisco 2012

Comentează

Trending