Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Rammstein a lansat clipul Mein Herz Brennt - VIDEOCLIP

Mein Herz Brennt, primul videoclip extras de pe compilația Rammstein Videos 1995 - 2012 poate fi urmărit mai jos. Materialul va fi lansat pe 14 decembrie și conține toate videoclipurile trupei, making-of-ul fiecăruia dintre ele și două clipuri noi.
Rammstein

Rammstein

Mein Herz Brennt - piano version, primul videoclip extras de pe compilația Rammstein Videos 1995 - 2012 poate fi urmărit mai jos. Materialul va fi lansat pe 14 decembrie și conține toate videoclipurile trupei, making-of-ul fiecăruia dintre ele și două clipuri noi.

Pachetul va fi disponibil în format DVD/Blu-ray și oferă fanilor peste 7 ore de material - în total vor fi 25 de videoclipuri, 24 de înregistrări making of și un booklet de 56 de pagini.

Rammstein - Let There Be Light

Rammstein - Let There Be Light

După prima apariție la Sonisphere în 2010, trupa germană va reveni la București pe 28 iulie 2013 în cadrul festivalului Rock The City 2013. Evenimentul va avea loc pe 27 și 28 iulie la Romexpo și promite să aducă cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Azi, 7 decembrie, Mein Herz Brennt, inclusă pe albumul Mutter (2001), a fost lansată sub forma unui single digital de 6 piese ce conține și o piesă nelansată anterior intitulată Gib Mir Deine Augen. Single-ul va fi distribuit exclusiv prin rețeaua iTunes iar cele două videoclipuri pot fi achiziționate pe 11 decembrie și 18 decembrie.

Biletele pentru concertul de anul viitor pot fi achiziționate de pe site-ul Eventim, primele 5000 de tichete având o reducere de 20%. Pot fi cumpărate doar abonamente pentru cele 2 zile de festival:

  • VIP la 479,25 lei
  • Golden Circle la 213,00 lei (Promo 20%)
  • Silver Circle la 159,75 lei (Promo 20%)
  • Normal Circle la 143,78 lei (Promo 20%)

Este catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume și chiar a atras atenția unor mari regizori de film, care au implicat formația în diverse proiecte. Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut, piesele având mesaje puternice, pline de subtilitate și metafore ce ating probleme ale societății. În afară de numeroase efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, formația știe să se apropie de public făcându-l, practic, parte din spectacol.

Citește mai multe despre Rammstein
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizările pentru premiile Grammy 2013

Au fost anunțate nominalizările pentru ediția cu numărul 55 a premiilor Grammy. Lista nominalizărilor pentru cele mai importante categorii poate...

Închide