Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Rammstein a lansat o nouă piesă, Gib Mir Deine Augen - AUDIO

Rammstein a lansat azi compilația Videos 1995 – 2012, material care conține toate videoclipurile lansate, making-of-ul fiecăruia dintre ele și două clipuri noi pentru piesa Mein Herz Brennt. Piesa Mein Herz Brennt a fost lansată sub forma uni single digital de 6 piese ce conține și o compoziție noua, intitulată Gib Mir Deine Augen, pe care o puteți asculta pe InfoMusic.
Rammstein

Rammstein

Rammstein a lansat azi compilația Videos 1995 – 2012, material care conține toate videoclipurile lansate, making-of-ul fiecăruia dintre ele și două clipuri noi pentru piesa Mein Herz Brennt. Materialul este disponibil în format DVD/Blu-ray și oferă fanilor peste 7 ore de material – în total sunt 25 de videoclipuri, 24 de înregistrări making of și un booklet de 56 de pagini.

Piesa Mein Herz Brennt a fost lansată sub forma uni single digital de 6 piese ce conține și o compoziție noua, intitulată Gib Mir Deine Augen, pe care o puteți asculta pe InfoMusic mai jos.

Rammstein

Rammstein

După prima apariție la Sonisphere în 2010, trupa germană va reveni la București pe 28 iulie 2013 în cadrul festivalului Rock The City 2013. Evenimentul va avea loc pe 27 și 28 iulie la Romexpo și promite să aducă cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Biletele pentru concertul de anul viitor pot fi achiziționate de pe site-ul Eventim, primele 5000 de tichete având o reducere de 20%. Pot fi cumpărate doar abonamente pentru cele 2 zile de festival:

  • VIP la 479,25 lei
  • Golden Circle la 213,00 lei (Promo 20%)
  • Silver Circle la 159,75 lei (Promo 20%)
  • Normal Circle la 143,78 lei (Promo 20%)

Este catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume și chiar a atras atenția unor mari regizori de film, care au implicat formația în diverse proiecte. Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut, piesele având mesaje puternice, pline de subtilitate și metafore ce ating probleme ale societății. În afară de numeroase efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, Rammstein știe să se apropie de public făcându-l, practic, parte din spectacol.

Rammstein - Gib Mir Deine Augen

Citește mai multe despre Rammstein
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Brown desenează maimuțe - FOTO

Chris Brown și-a expus pictura intitulată Chompuzz în cadrul celui mai prestigios eveniment de artă din America, Art Basel Miami....

Închide