Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Quentin Tarantino mixează Tupac și James Brown pe soundtrack-ul noului său film - AUDIO

Regizorul Quentin Tarantino combină muzica lui Tupac cu cea a lui James Brown pentru soundtrack-ul noului său film. Intitulată Django Unchained, pelicula îi are ca protagoniști pe Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz și Jamie Foxx.
Django Unchained Soundtrack

Django Unchained Soundtrack

Quentin Tarantino are de gând să reînvie muzica lui Tupac  pentru coloana sonoră a noului său film intitulat Django Unchained. Regizorul a lucrat cu inginerul de sunet al rapper-ului, Claudio Cueni, care a venit cu un mix interesant între piesa Untouchable a lui Tupac și The Payback a lui James Brown, iar mai jos îl puteți asculta.

Django Unchained Soundtrack

Django Unchained Soundtrack

Materialul cu soundtrack-ul Django Unchained va fi lansat pe 18 decembrie, în timp ce pelicula va avea premiera în cinematografele din Statele Unite chiar în ziua de Crăciun pe 25 decembrie, iar în România este așteptat să apară în jurul datei de 17 ianuarie 2013.

Unchained: Tupac și James Brown - Untouchable/The Payback

Iar dacă un film regizat de Quentin Tarantino, cu Tupac pe coloana sonoră nu sună destul de atractiv, aflați că Leonardo DiCaprio este nelipsit din peliculă. Însă, de această dată celebrul actor intră în pielea personajului principal negativ, Calvin Candie, un nemilos moșier. De cealaltă baricadă îi avem Christoph Waltz ce joacă rolul lui Dr. King Schultz, care îl eliberează pe negrul Django, interpretat de Jamie Foxx, și îl ajută să o salveze pe soția sa, sclavă pe plantația lui Candie. De asemenea în film mai apar Samuel L Jackson și Don Johnson.

Django Unchained Trailer

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa RUSH va fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2013

Rockerii canadieni din trupa RUSH vor fi incluși în galeria Rock & Roll Hall of Fame anul viitor. Ceremonia de...

Închide