Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Primul documentar despre Beyonce are premiera pe HBO

Primul documentar despre Beyonce va avea premiera pe HBO, pe 16 februarie 2013. Filmul este un colaj de înregistrări private realizate in mare parte chiar de artistă.
Beyonce - documentar

Primul documentar despre Beyonce are premiera pe HBO

Deși este explozivă pe scenă, Beyonce este un mare mister în viața privată. Artista nu a vrut niciodată să dezvăluie prea multe despre ea ca om și a vorbit mereu doar despre artista Beyonce. De exemplu, relația cu Jay-Z, deși era evidentă, a fost ținută secret și chiar negată o lungă perioadă de timp. Din acest motiv, primul documentar despre artistă este așteptat cu mare interes de public.

Pelicula este regizată chiar de Beyonce și va avea premiera pe HBO, pe 16 februarie 2013. Filmul este alcătuit dintr-un colaj de înregistrări private ce nu au mai fost publicate până acum. Mai jos puteți vedea un scurt teaser.

Beyonce - documentar

Primul documentar despre Beyonce are premiera pe HBO (Foto: www.facebook.com)

„Toată lumea știe muzica lui Beyonce, dar puțin cunosc persoana. Alături de imagini electrizante cu Beyonce pe scenă, acest documentar privește dincolo de glamour, dezvăluind o femeie impresionantă, vulnerabilă și de neuitat”, a declarat Michael Lombardo, președintele HBO Programming.

Acest documentar este un protret al tuturor fețelor pe care cântăreța premiată cu Grammy, femeia de afaceri, compozitoarea, actrița, antreprenoarea, soția și mama Beyonce le „poartă” cu succes. Multe dintre înregistrări sunt filmate chiar de artistă, cu laptopul. Filmările reflectă realitatea unei celebrități ca Beyonce, dezvăluie refugiul pe care îl găsește aceasta pe scenă, dar vorbesc și despre bucuria pe care a descoperit-o odată ce a devenit mamă.

Publicul va avea ocazia să vadă în documentar secvențe din perioada copilăriei petrecută în Houston, ce arată cum s-a consolidat relația lui Beyonce cu familia sa. De asemenea, filmul va aborda și momentul dificil în care artista decide să renunțe la tatăl său ca manager și să-și conducă singură cariera și să pun bazele companiei Parkwood Entertainment.

Beyonce Live

Beyonce Live (Foto: www.facebook.com)

Nu vor lipsi nici momente din studio, unde aceasta trece prin încercări intense din punct de vedere psihic. Fanii vor putea vedea prin ce provocări emoționale trece Beyonce când trebuie să susțină concerte live, să conducă o afacere, să aibă grijă de familia sa și să revină în lumina reflectoarelor după nașterea fiicei sale Blue Ivy Carter, în ianuarie 2012.

Pe scurt, un documentar despre viața unei artiste ca Beyonce, care reușește să se păstreze în fruntea clasamentelor de ani buni, sună interesant. Acesta merită văzut, mai ales că până acum viața artistei pare perfectă – face ceea ce îi place și are succes, are o căsnicie fericită, este admirată pentru frumusețea sa și formele voluptoase și nu a fost niciodată vedeta presei de cancan.

 Documentar Beyonce - Teaser

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celebrul pianist de jazz Dave Brubeck a murit la 91 de ani

Pe 5 decembrie 2012, compozitorul și pianistul de jazz Dave Brubeck s-a stins din viață în urma unui atac de...

Închide