Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Posibilă nominalizare la Oscar pentru Fiona Apple - AUDIO

Dull Tool, soundtrack-ul compus de Fiona Apple pentru pelicula This is 40, a primit review-uri încurajatoare pentru o posibilă nominalizare la categoria Best Original Song din cadrul premiilor Oscar. Până la anunțarea propriu-zisă a nominalizărilor vă invităm să ascultați această nouă piesă a Fionei.

Fiona Apple

Cu o nominalizare la premiile Grammy din 2013 pentru Best Alternative Album, Fiona Apple și-ar putea adăuga în palmares o nouă nominalizare, din spectrul premiilor Oscar. Dull Tool, soundtrack-ul compus de Fiona pentru pelicula This is 40, a primit review-uri încurajatoare pentru o posibilă nominalizare la categoria Best Original Song. De asemenea, casa de discuri Universal a propus deja piesa pentru premiile Oscar de anul viitor așa încât am putea asculta în curând un nou discurs de mulțumire al Fionei, către reîmprospătarea amintirii celui de la MTV din '97, în care ridiculiza ”cultul celebrității” numindu-l ”world of bullshit”. Până la un astfel de moment vă invităm să ascultați piesa Dull Tool, cea mai recentă compoziție a artistei.

Fiona Apple

Fiona Apple (Foto: www.facebook.com)

This is 40 este o comedie romantică, o continuare a filmului Knocked Up din 2007. Filmul va debuta în cinematografele din SUA pe 21 decembrie, avându-i ca protagoniști pe Paul Rudd și Leslie Mann. Pentru coloana sonoră a acestei pelicule au contribuit nume sonore din industria muzicală, Fiona avându-i alături pe Paul McCartney, Yoko Ono, Ryan Adams și Norah Jones. 

Pentru albumul The Idler Wheel, lansat în iunie anul acesta, Fiona Apple a primit din partea criticilor remarci mai mult decât generoase, Stephen Thomas Erlewin de la Allmusic declarând că ”nimic din compoziție sau aranjamentul muzical nu este pierdut, ci din contră, fructificat la maximul potențial”. Deși albumul vine la o pauză de 7 ani de la precedentul material, Extraordinary Machine (2005), așteptarea se pare că a meritat, noul produs Fiona Apple fiind denumit ”Albumul anului 2012” de către Time Magazine.

Cu un nou album pe val și criticii de partea sa, piesa Dull Tool nu poate fi decât pe măsura așteptărilor, nominalizarea pentru Best Original Song la premiile Oscar părând astfel binemeritată și chiar așteptată.

Fiona Apple - Dull Tool

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice In Chains a lansat primul single al noului album, Hollow - AUDIO

La patru ani de la apariția albumului Black Gives Way to Blue (2009), americanii de la Alice In Chains revin...

Închide