Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Paul McCartney și Robbie Williams cântă o piesă de Crăciun în scopuri caritabile - VIDEO

Paul McCartney și Robbie Williams s-au alăturat proiectului caritabil Hillsborough, înregistrând alături de colegi de breaslă un cover al piesei He Ain't Heavy He's My Brother.Videoclipul melodiei poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Paul McCartney in studioul de inregistrari
Paul McCartney in studioul de inregistrari

Paul McCartney și Robbie Williams s-au alăturat proiectului caritabil Hillsborough, înregistrând alături de colegi de breaslă un cover al piesei He Ain't Heavy He's My Brother.Videoclipul melodiei a fost lansat recent și poate fi urmărit mai jos.

Paul McCartney in studioul de inregistrari

Paul McCartney in studioul de inregistrari

În 1989, pe stadionul Hillsborough din Anglia, a avut loc cel mai grav incident din istoria fotbalului britanic. În urma unui blocaj format pe căile de acces de pe stadion au murit 96 de oameni, înregistrându-se un număr de 766 de răniți. Incidentul s-a petrecut în timpul unui meci dintre Liverpool și Nottingham Forest.

Pentru a susține familiile care au suferit atunci, o producției all-star, compusă atât din oameni din muzică, cât și din fotbal, au înregistrat piesa He Ain't Heavy He's My Brother, banii obținuți din vânzări urmând a fi donați. Producției all-star li s-au alăturat artiști din industria muzicală precum Paul McCartney, Robbie Williams, Melanie C sau Paloma Faith. Din sfera fotbalului, videoclipul se bucură de prezența lui Kenny Dalglish și Alan Hansen.

He Ain't Heavy He's My Brother - All-star Production

Comentează

Trending