Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Paramore a dezvăluit numele următorului single și data lansării noului album

Un nou album Paramore va apărea pe piață pe 29 aprilie 2013. Materialul discografic, cel de-al 4-lea al formației, va purta numele trupei.
Paramore

Paramore

Un nou album Paramore va apărea pe piață pe 29 aprilie 2013. Materialul discografic va purta numele trupei, Hayley Williams mărturisind că în timpul procesului de înregistrare a pieselor a avut oportunitatea ca, împreună cu colegii ei, să-și redescopere identitatea, atât din postura de prieteni, cât și din cea de membri ai formației.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

Paramore va fi cel de-al 4-lea material discografic al trupei, după All We Know Is Falling (2005), Riot! (2007) și Brand New Eyes (2009).

”Albumul s-a autointitulat pe parcursul întregului proces al înregistrării. De fapt ceea ce ne ia de obicei săptămâni întregi, respectiv să tragem linie și să găsim un nume potrivit pentru noile piese, de data asta a durat doar 5 minute. Procesul de înregistrare a fost unul care ne-a premis libertatea de a explora un nou teritoriu din punct de vedere artistic și de a ne elibera ca muzicieni și nu în ultimul ca oameni. Sincer vorbind simțim că cel mai bun mod de a găsi un nume albumului este de a-l denumi în funcție de identitatea sa. Iar albumul acesta se identifică cu noi.”, a declarat solista trupei, Hayley Williams.

Primul single ce va fi extras de pe album se numește Now, o piesă pe care Hayley o îndrăgește foarte mult, artista explicând că este, în opinia sa, modalitatea cea mai potrivită de a porni în aceast nou periplu al formației.

În așteptarea următorului single Paramore vă invităm să ascultați o piesă ceva mai veche a trupei, lansată în 2010.

Paramore: The Only Exception

Noul album a fost înregistrat în Los Angeles, în colaborare cu Justin Meldal-Johnsen, recunoscut pentru abilitățile muzicale ca basist în proiecte realizate cu artiști precum Beck, Garbage, Tori Amos și Air.

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein a lansat clipul Mein Herz Brennt - VIDEOCLIP

Mein Herz Brennt, primul videoclip extras de pe compilația Rammstein Videos 1995 - 2012 poate fi urmărit mai jos. Materialul...

Închide