Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Papa Roach a lansat un nou clip, Before I Die - VIDEOCLIP

Before I Die, noul videoclip lansat de formația americană Papa Roach poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe ultimul album, intitulat The Connection, care a fost lansat pe 2 octombrie.
Papa Roach

Papa Roach

Before I Die, noul videoclip lansat de formația americană Papa Roach poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Melodia este inclusă pe ultimul album, intitulat  The Connection, care a fost lansat  pe 2 octombrie prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music.

Papa Roach

Papa Roach │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al 8-lea album din discografie a fost înregistrat în studioul trupei din Sacramento, California (The Red House) și este produs de James Michael (Sixx: A.M., Halestorm) în colaborare cu John Feldmann (Panic At The Disdco, The Used, Escape The Fate). Discul a intrat pe locul 17 în Top 200 Billboard, cu peste 22.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

Precedentul disc lansat de americani poartă numele Time for Annihilation: On the Record & On the Road și a ieșit pe piață în luna august 2010 la același label.

Papa Roach - Before I Die

Tracklist The Connection

 1. Engage
 2. Still Swingin
 3. Where Did The Angels Go
 4. Silence Is The Enemy
 5. Before I Die
 6. Wish You Never Met
 7. Give Me Back My Life
 8. Breathe You In
 9. Leader Of The Broken Hearts
 10. Not That Beautiful
 11. Walking Dead
 12. Won’t Let Up
 13. As Far As I Remember

Citește mai multe despre Papa Roach
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moldovenii s-au născut într-o zi cu voie bună, ne spune Zdob și Zdub - VIDEOCLIP

Voie bună pe muzică moldovenească ”hard core” ne transmit cei de la Zdob și Zdub în noul clip realizat pentru...

Închide