Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

The Killers a lansat o nouă piesă de Crăciun - I Feel It In My Bones - AUDIO

Britanicii de la The Killers au lansat cel de-al 7-lea single cu tematică de Crăciun, o continuare a melodiei Don't Shoot Me Santa, din 2007. Piesa se numește I Feel It In My Bones și va putea fi achiziționată de pe iTunes începând cu data de 4 decembrie. Single-ul poate fi acultat pe InfoMusic.
The Killers

The Killers

Britanicii de la The Killers au lansat cel de-al 7-lea single cu tematică de Crăciun, o continuare a melodiei Don't Shoot Me Santa, din 2007. Piesa se numește I Feel It In My Bones și va putea fi achiziționată de pe iTunes începând cu data de 4 decembrie. Banii obținuți din vânzări vor fi donați organizației Global Aids Charity (RED).

The Killers

The Killers

The Killers păstrează tradiția și revin și anul acesta cu o nouă piesă de sărbători. După A Great Big Sled (2006), Don't Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009), Boots (2010) și The Cowboy's Christmas Ball (2011), seria anuală de melodii cu tematică de Crăciun este completată de  I Feel It In My Bones. Înregistrată în timpul recentului turneu din UK, piesa este o continuare a single-ului Don't Shoot Me Santa. Ca și în 2007, rolul de ”bad Santa” îi revine și de această dată lui Ryan Pardey.

Trupa The Killers a lansat recent videoclipul piesei Miss Atomic Bomb. Acesta a fost filmat de Giorgio Testi în timpul ultimului turneu pe care formația l-a susținut în Regatul Unit.

Citește mai multe despre The Killers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gotye – Somebody That I Used To Know este cel mai vândut single în 2012

Somebody That I Used To Know al lui Gotye este cel mai vândut single din Regatul Unit în 2012. În...

Închide