Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Alice In Chains este gata de lansare

Noul album semnat Alice In Chains este gata, a confirmat Jerry Cantrell, chitaristul formației. Încă fără titlu, materialul va fi lansat la începutul lui 2013.

Publicat

pe

Alice In Chains
Alice In Chains │ FOTO: www.facebook.com

După ce în luna mai Jerry Cantrell a dezvăluitAlice In Chains va începe să lucreze la un nou material, chitaristul confirmă acum finalizarea acestuia. Într-un interviu pentru revista Guitar World, Cantrell a precizat că cel de-al 5-lea album al trupei se ridică la înălțimea lui Black Gives Way to Blue, lansat în 2009.

Alice In Chains

Alice In Chains │ FOTO: www.facebook.com

Din cauza problemelor medicale ale lui Cantrell înregistrările au fost amânate de câteva ori, dar iată că fanii nu vor fi nevoiți să mai aștepte mult timp. Încă nu se cunoaște titlul discului sau data de lansare, dar este așteptat să apară la începutul anului 2013.

Acesta a fost realizat sub stricta supraveghere a producătorului Nick Raskulinecz, care a colaborat în trecut cu Foo Fighters și Deftones și a inginerului de studio Paul Figueroa. În plus, este al 2-lea material pe care Alice In Chains îl realizează după moartea solistului Layne Staley în 2002.

După tragicul eveniment, formația a stat fără vocal până în 2006, când l-a descoperit de tânărul William DuVall, pe care am avut și noi ocazia să-l vedem live în cadrul festivalului Sonisphere, ce s-a desfășurat la Romexpo în 2010.

Alice In Chains - Would? - Live București, 2010

Trending