Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Noul album Alice In Chains este gata de lansare

Noul album semnat Alice In Chains este gata, a confirmat Jerry Cantrell, chitaristul formației. Încă fără titlu, materialul va fi lansat la începutul lui 2013.
Alice In Chains

Alice In Chains

După ce în luna mai Jerry Cantrell a dezvăluitAlice In Chains va începe să lucreze la un nou material, chitaristul confirmă acum finalizarea acestuia. Într-un interviu pentru revista Guitar World, Cantrell a precizat că cel de-al 5-lea album al trupei se ridică la înălțimea lui Black Gives Way to Blue, lansat în 2009.

Alice In Chains

Alice In Chains (Foto: www.facebook.com)

Din cauza problemelor medicale ale lui Cantrell înregistrările au fost amânate de câteva ori, dar iată că fanii nu vor fi nevoiți să mai aștepte mult timp. Încă nu se cunoaște titlul discului sau data de lansare, dar este așteptat să apară la începutul anului 2013.

Acesta a fost realizat sub stricta supraveghere a producătorului Nick Raskulinecz, care a colaborat în trecut cu Foo Fighters și Deftones și a inginerului de studio Paul Figueroa. În plus, este al 2-lea material pe care Alice In Chains îl realizează după moartea solistului Layne Staley în 2002.

După tragicul eveniment, formația a stat fără vocal până în 2006, când l-a descoperit de tânărul William DuVall, pe care am avut și noi ocazia să-l vedem live în cadrul festivalului Sonisphere, ce s-a desfășurat la Romexpo în 2010.

Alice In Chains - Would? - Live București, 2010

Citește mai multe despre Alice in Chains
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește o filmare de pe noul DVD Metallica, Quebec Magnetic - VIDEO

The Day That Never Comes, prima piesa extrasă de pe noul DVD Metallica, Quebec Magnetic, poate fi urmarita pe InfoMusic...

Închide