Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Noul album Aerosmith ar putea fi ultimul din cariera, potrivit lui Joe Perry

Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, a afirmat recent că Music From Another Dimension ar putea fi ultimul album lansat de formație. Discul, cel de-al 15-lea din carieră, a fost lansat în luna noiembrie prin intermediul casei de discuri Columbia Records și este produs de Jack Douglas.

Publicat

pe

Joe Perry
Joe Perry

Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, a afirmat recent că Music From Another Dimension ar putea fi ultimul album lansat de formație. Discul, cel de-al 15-lea din carieră, a fost lansat în luna noiembrie prin intermediul casei de discuri Columbia Records și este produs de Jack Douglas, care a mai colaborat cu formația pe albumele Toys In The Attic (1975), Rocks (1976) și Honkin On Bobo(2004). Julian Lennon, fiul lui John Lennon și actorul Johnny Depp se numără printre invitații acestui disc.

Joe Perry
Perry a declarat:

"Music From Another Dimension ar putea fi ultimul album lansat de noi. Știu asta încă de la înregistrări așa ca nu cred ca voi mai participa la compunerea unui alt disc. Tensiunile și certurile dintre noi au ajuns la o cotă maximă și nu mai putem să ne întoarcem în timp. Am fost foarte presat cand am lucrat la noul album și nu mi-a placut sentimentul de a fi împins de la spate, să fac ceva mecanic. Suntem obosiți și viața este atât de frumoasă încât nu are rost să ne comportăm ca niște copii de liceu. Am filmat recent un videoclip și era atâta incordare și ură între noi încât nu doream decât să plec acasă. După ce am terminat, totul a revenit la normal, parcă eram alți oameni iar Steven Tyler a venit la mine și m-a întrebat dacă vreau să ieșim undeva. Am lansat albume foarte bune ca Toys in the Attic, Rocks sau Get a Grip, discuri pe care le ascult și acum, așa ca este mai bine să ne oprim. Căntăm de peste 40 de ani și nu are rost să continuăm dacă nu se mai poate. Nu o putem face la infinit, așa ca mai bine ne retragem elegant".

Aerosmith a fost formată în 1970 de către Steven Tyler și Joy Perry, care s-au cunoscut pe când lucrau într-un magazin de înghețată. Supranumită "The Bad Boys from Boston", trupa a lansat 15 albume de studio și a vândut peste 150 de milioane de discuri la nivel golbal din care 66.5 de milioane doar pe teritoriul american. În anul 2001 membrii trupei au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame. What Could Have Been Love, ultimul videoclip lansat îl putetți urmări mai jos.

Aerosmith - What Could Have Been Love

Comentează

Trending