Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Nominalizările Rock and Roll Hall of Fame 2013

Heart, Deep Purple, Rush și Donna Summer sunt doar câteva nume din cele 15 incluse pe lista nominalizărilor la categoria Performer, Rock and Roll Hall of Fame 2013. Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe InfoMusic.
Rock and Roll Hall of Fame 2013

Rock and Roll Hall of Fame 2013

Cu o istorie ce începe în 1983, Rock and Roll Hall of Fame a ajuns anul acesta la cea de-a 30-a ediție. Heart, Deep Purple, Rush și Donna Summer sunt doar câteva nume din cele 15 incluse pe lista nominalizărilor la categoria Performer. Cei aleși pentru a fi incluși în Rock and Roll Hall of Fame vor fi anunțați pe 11 decembrie, la ora 11:00 (Pacific Time). Până atunci, lista completă a nominalizărilor poate fi consultată mai jos.

Rock and Roll Hall of Fame 2013

Rock and Roll Hall of Fame 2013

Păstrând în continuare criteriul celor 25 de ani împliniți de la lansarea primului album, 2012 vine cu noi propuneri de artiști, dar și cu o premieră în istoria Rock and Roll Hall of Fame. Anul acesta fanii au avut posibilitatea de a vota 5 favoriți de la categoria Performers, primii clasați primind un punctaj ce va ajuta la departajarea artiștilor pentru realizarea clasamentului final.

Pe 3 decembrie, la încheierea voturilor publicului, primii 5 clasați erau Rush, cu 24,66%, Deep Purple, cu 16,67%, Heart, cu 12,49%, Joan Jett and the Blackhearts cu 8,15% și Albert King cu 5,63%.

Dintre cei nominalizați, Heart s-ar putea afla și în preferințele juriului, trupa primind anul acesta o stea pe celebrul bulevard Hollywood din Los Angeles. Urmăriți mai jos lista completă a celor propuși.

Nominalizări Rock and Roll Hall of Fame 2013 - Categoria Performers

 1. Rush
 2. Joan Jett and the Blackhearts
 3. Public Enemy
 4. Randy Newman
 5. Procol Harum
 6. The Paul Butterfield Blues Band
 7. N.W.A
 8. The Meters
 9. Kraftwerk
 10. The Marvelettes
 11. Donna Summer
 12. Heart
 13. Deep Purple
 14. Chic
 15. Albert King

Flea, basistul Red Hot Chili Peppers, va fi cel care va devălui numele celor care vor intra în Rock and Roll Hall of Fame în 2013. Anunțul va fi făcut pe 11 decembrie, la ora 11:00 (Pacific Time), în cadrul ceremoniei fiind făcute publice atât numele celor de la categoria Performers, cât și a celor de la categoria Non-Performers.

Ceremonia în cadrul căreia câștigătorii vor fi incluși în Rock and Roll Hall of Fame  va avea loc pe 18 aprilie 2013 la Nokia Theater din Los Angeles.

Ceremonia de decernare din 2012 a avut loc în Cleveland (Ohio). Printre artiștii incluși atunci în Rock and Roll Hall of Fame s-au numărat și Guns N’ Roses și Red Hot Chili Peppers, ambele trupe concertând anul acesta în București. Lista a fost completată de The Faces, Beastie Boys, Donovan, The Crickets, trupa lui Buddy Holly, Laura Nyro, The Midnighters, The Comets, The Blue Caps și The Miracles cu Smokey Robinson.

În 2012, la primirea distincției acordate de Rock and Roll Hall of Fame formației Guns N’ Roses, Axl Rose a fost huiduit din cauza unei declarații făcute cu câteva zile înainte de eveniment. Mai multe detalii despre acest incident puteți afla de pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' RosesRed Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Depp a cântat alături de Alice Cooper – VIDEO

Johnny Depp a urcat din nou pe scenă alături de Alice Cooper. Cei doi au interpretat hit-ul School's Out în...

Închide