Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Nirvana se reunește după 20 de ani cu Paul McCartney la voce - VIDEO

Membrii Nirvana rămași în viață, Dave Grohl și Krist Novoselic vor concerta împreună dupa 20 de ani, iar Paul McCartney va ține locul solistului Kurt Cobain, care s-a sinucis în 1994.
Kurt Cobain / Paul McCartney

Kurt Cobain / Paul McCartney

UPDATE: Momentul mult așteptat chiar a avut loc și s-a desfășurat mai bine decât am fi crezut. Vestea că Paul McCartney îl va înlocui la voce pe Kurt Cobain într-o reunire Nirvana după 20 de ani a trezit curiozitatea fanilor. Iată că fostul membru Beatles poate să cânte foarte bine și rock alternativ/grunge, iar dovada video o puteți vedea mai jos. Anul acesta Dave Grohl a realizat documentarul despre studioul Sound City, unde a înregistrat și el alături de Nirvana emblematicul album Nevermind. Se pare că experiența a trezit în artist o puternică melancolie și a înregistrat în secret cu Krist Novoselic și Pat Smear noua piesă Cut Me Some Slack. Aceștia nu au m ai cântat împreună de 20 de ani, de când Kurt Cobain s-a sinucis, astfel că momentul de aseară este unul istoric în muzică: Membrii Nirvana au cântat împreună după 20 de ani, au interpretat prima piesă nouă după 20 de ani, iar la voce, în locul lui Cobain, au avut un fost membru The Beatles.

Reunire Nirvana cu Paul McCartney - Cut Me Some Slack, Live New York 2012

Fostul membru The Beatles, Paul McCartney va fi implicat într-un moment foarte important din istoria muzicii. Acesta îi va ține locul lui Kurt Cobain la prima reuniune Nirvana după 20 de ani. Dave Grohl de la Foo Fighters va reveni la tobe alături de basistul Krist Novoselic și vor concerta astăzi pe 12.12.12, în cadrul evenimului caritabil dedicat victimelor uraganului Sandy.

Kurt Cobain / Paul McCartney

Kurt Cobain / Paul McCartney (Foto: www.facebook.com)

În plus, McCartney a dezvăluit pentru The Sun că vor interpreta o piesă nouă, pe care membrii Nirvana rămași în viață au compus-o în secret. Artistul a povestit că a vorbit cu Grohl la telefon, iar acesta l-a invitat la un jam session.

„Adevărul este că nu știam cine sunt. Spuneau cât de bine se simt că sunt din nou împreună. Iar eu am zis: Ce? Voi nu ați mai cântat împreună de mult timp? Și cineva mi-a șoptit: Sunt Nirvana. Tu ești Kurt. Nu mi-a venit să cred”, a povestit McCartney.

Cei de la Nirvana nu au mai cântat împreună de când Kurt Cobain s-a sinucis în 1994. Trupa a avut un rol esențial în istoria muzicii, schimbând cursul unei industrii. De ce artistul a recurs la un asemenea gest nu se poate știi cu exactitate, dar cu siguranță relația tumultoasă cu Courtney Love și dependența de heroină au avut o influență în decizia sa.

Concertul caritabil, unde se vor strânge bani pentru victimele uraganului Sandy, este un eveniment ce adună astăzi în Madison Square din New York artiști de renume precum Roger Waters, The Rolling Stones, Alicia Keys, Billy Joel, Bon Jovi, Bruce Springsteen & the E Street Band, Kanye West și The Who.

Nirvana - Lithium, Live MTV 1992

Citește mai multe despre Dave GrohlKurt CobainNirvanaPaul McCartney
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a lansat un clip animat, Miss Atomic Bomb - VIDEOCLIP

După ce au lansat varianta live a clipului Miss Atomic Bomb, ce conține imagini surprinse în Marea Britanie în timpul...

Închide