Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Nick Făgădar (Luna amară) a lansat primul album solo - Autumn Hotel

Solistul trupei Luna amară, Nick Făgădar, a lansat albumul de debut în format solo. Materialul discografic se numește Autumn Hotel și conține 12 piese originale și un remix.
Nick Făgădar

Nick Făgădar

Solistul trupei Luna amară, Nick Făgădar, a lansat albumul de debut în format solo. Materialul discografic se numește Autumn Hotel și conține 12 piese originale și un remix.

Nick Făgădar

Nick Făgădar (Foto: www.facebook.com)

Autumn Hotel este proiectul muzical iniţiat de către Nick Făgădar (voce, chitară - Luna amară) împreună cu Domi (tobe - Urma), Andras (keyboards - Kumm), Oigăn (chitară - Kumm) şi Sorin (bass - Luna amară). Pe lângă ei, au mai participat la înregistrări Dan Vaida (bass - Sfântu’ Aşteaptă), Andrei Roşulescu (chitară - Seven) şi Adrian “OQ” Neagoe (chitară - Masterpiece).

Albumul Autumn Hotel conţine 12 piese originale şi un remix, scrise de Nick şi apoi orchestrate, interpretate şi înregistrate împreună cu invitaţii săi în Luna Recording Studio din Cluj.

Dacă vă plac piese ale Lunii amare scrise de Nick, cum ar fi Roşu aprins, Albastru sau Chihlimbar, atunci albumul Autumn Hotel va veni în completarea acestui playlist. De la pop-rock la grunge, de la alternativ înspre progresiv, Autumn Hotel sună curat, intens, introspectiv pe alocuri şi alteori simplu, direct, în lumină. Părţile de synth, strings şi pian interpretate de Andras (Kumm) sunt fluide, spaţiale; solourile de chitară ale lui Oigăn (Kumm) aduc când forţă, când melancolie; părţile de tobe compuse de Domi (Urma) sunt pe cât de aerisite pe atât de solide şi inspirate şi, împreună cu partiturile de bass (Sorin, Dan), dau greutate şi groove pieselor.

Autumn Hotel - Nick Făgădar

Autumn Hotel - Nick Făgădar (Foto: www.facebook.com)

Albumul Autumn Hotel este editat ca produs Premium Digipak, în condiţii grafice deosebite, cu un booklet generos de 28 de pagini care include şi versurile pieselor. Grafica este semnată de Catrinel Săbăciag, o elevă talentată a unui liceu de arte plastice din Cluj, ale cărei viziuni personale captivante şi deosebit de expresive potențează mesajul şi starea fiecărei piese Autumn Hotel.

Mai multe, însă, despre cum a descoperit-o Nick pe Catrinel, precum și despre colaborările cu alți artiști, veți putea afla dintr-un video interviu ce va apărea în curând pe InfoMusic.

 Autumn Hotel  - Azi trece

Un concert oficial de lansare Autumn Hotel va avea loc la o dată ulterioară, programul încărcat al trupelor din care fac parte membrii proiectului făcând dificilă organizarea unui astfel de eveniment. Până atunci, albumul poate fi comandat on-line la adresa [email protected], iar începând din 1 decembrie este disponibil în reţeaua librăriilor Cărtureşti precum şi la concertele Luna amară.

Citește mai multe despre Luna AmarăNick Fagadar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică a lansat noua piesă Noaptea de Crăciun - AUDIO

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Ștefan Bănică a lansat noua piesă Noapte de Crăciun, pe care o puteți asculta pe...

Închide