Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ne-Yo trăiește drama despărțirii în Forever Now - VIDEOCLIP

Ne-Yo a lansat videoclipul single-ului Forever Now, extras de pe noul album R.E.D. În clip artistul trăiește drama despărțirii de iubita sa și se află într-un punct în care este debusolat întrucât viața sentimentală este zdruncinată.
Ne-Yo - Forever Now Video

Secvență clip Ne-Yo - Forever Now

Urmărește-ne pe

Ne-Yo începe noul videoclip Forever Now cu un monolog despre sacrificiu, iubire și carieră. Despărțirea de persoana iubită îl pune pe artist într-un moment al vieții în care este debusolat și nu știe ce să facă în continuare. (video mai jos)

Ne-Yo - Forever Now Video

Secvență clip Ne-Yo - Forever Now

Clipul este bogat la capitolul coregrafie, Ne-Yo fiind surprins la sala de repetiții și pe stradă în ploaie. Secvențele alternează cu cele în care artistul și iubita sa se ceartă sau fac dragoste în dormitor.

Forever Now este al -2-lea extras de pe noul album R.E.D. lansat în noiembrie. Titlul discului reprezintă abrevierea de la Realising Every Dream, un concept ce înseamnă acceptarea și înțelegerea tuturor viselor, chiar dacă sunt coșmaruri.

(Titlul) mi-a venit din experiența de-mi privi viața din exterior. Am realizat că fiecare vis pe care l-am avut din ziua în care m-am decis să fac muzică, fiecare dorință pe care am avut-o până în prezent a fost îndeplinită sau este în proces de realizare”, a explicat artistul.

Varianta standard a noul album include o colaborare cu Wiz Khalifa pe melodia Don't Make Em Like You, iar versiunea deluxe una cu Calvin Harris la cântecul Let's Go.

Ne-Yo - R.E.D. AlbumTracklist R.E.D.

 1. Cracks In Mr. Perfect
 2. Lazy Love
 3. Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)
 4. Miss Right
 5. Jealous
 6. Don't Make Em Like You feat. Wiz Khalifa
 7. Be The One
 8. Stress Reliever
 9. She Is feat. Tim Mcgraw
 10. Carry On (Her Letter To Him)
 11. Forever Now
 12. Shut Me Down
 13. Unconditional

Ne-Yo - Forever Now

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Hefe și Planet H au remixat Gândurile trupei The Mono Jacks - AUDIO

Gândurile celor de la The Mono Jacks, au fost despicate și rearanjate într-o nouă formă de Planet H și DJ...

Închide