Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Ne-Yo trăiește drama despărțirii în Forever Now - VIDEOCLIP

Ne-Yo a lansat videoclipul single-ului Forever Now, extras de pe noul album R.E.D. În clip artistul trăiește drama despărțirii de iubita sa și se află într-un punct în care este debusolat întrucât viața sentimentală este zdruncinată.

Publicat

pe

Ne-Yo - Forever Now Video
Ne-Yo - Forever Now Video

Ne-Yo începe noul videoclip Forever Now cu un monolog despre sacrificiu, iubire și carieră. Despărțirea de persoana iubită îl pune pe artist într-un moment al vieții în care este debusolat și nu știe ce să facă în continuare. (video mai jos)

Ne-Yo - Forever Now Video

Secvență clip Ne-Yo - Forever Now

Clipul este bogat la capitolul coregrafie, Ne-Yo fiind surprins la sala de repetiții și pe stradă în ploaie. Secvențele alternează cu cele în care artistul și iubita sa se ceartă sau fac dragoste în dormitor.

Forever Now este al -2-lea extras de pe noul album R.E.D. lansat în noiembrie. Titlul discului reprezintă abrevierea de la Realising Every Dream, un concept ce înseamnă acceptarea și înțelegerea tuturor viselor, chiar dacă sunt coșmaruri.

(Titlul) mi-a venit din experiența de-mi privi viața din exterior. Am realizat că fiecare vis pe care l-am avut din ziua în care m-am decis să fac muzică, fiecare dorință pe care am avut-o până în prezent a fost îndeplinită sau este în proces de realizare”, a explicat artistul.

Varianta standard a noul album include o colaborare cu Wiz Khalifa pe melodia Don't Make Em Like You, iar versiunea deluxe una cu Calvin Harris la cântecul Let's Go.

Ne-Yo - R.E.D. AlbumTracklist R.E.D.

  1. Cracks In Mr. Perfect
  2. Lazy Love
  3. Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)
  4. Miss Right
  5. Jealous
  6. Don't Make Em Like You feat. Wiz Khalifa
  7. Be The One
  8. Stress Reliever
  9. She Is feat. Tim Mcgraw
  10. Carry On (Her Letter To Him)
  11. Forever Now
  12. Shut Me Down
  13. Unconditional

Ne-Yo - Forever Now

Comentează

Trending