Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Morometzii petrec în lipsă de Apocalipsă - AUDIO

De sfârșitul lumii cei de la Morometzii au lansat o piesă noua și vă invită să beți cu ei pe prispă în lipsă de Apocalipsă.

Morometzii

Urmărește-ne pe

Deși este în antiteză cu semnificația Apocalipsei, lumea a găsit un nou motiv pentru a se distra în ziua de 21 decembrie 2012. Și Morometzii au deci să petreacă și să râdă de lumea întreagă. Grupul a fost inspirat de Apocalipsă și a compus piesa Sfârșitu’ Lumii, pe care o puteți asculta mai jos.

Morometzii

Morometzii (Foto: www.facebook.com)

Melodia evidențiează foarte bine felul în care lumea exagerează când vine vorba de astfel de zvonuri și să nu uităm că am mai supraviețuit câteva Apocalipse până acum. De asemenea, în cântec artiștii iau în derâdere societatea din România și faptul că la noi nimic nu funcționează cum ar trebui. În același timp, în această isterie creată de presupusa Apocalipsă, cei de la Morometzii se întorc la tradițiile românești, la sat și privesc tot haosul de pe prispă.

În plus, acest sfârșit al lumii îngrozitor este fals și vine din interpretările greșite ale occidentalilor amatori de senzațional. Mayașii nu au prevestit Apocalipsa, ci sfârșitul unui ciclu, la ei Timpul fiind format din cicluri care se repetă la nesfârșit, iar acum unul se încheie, fără avea loc vreun eveniment catastrofal.

Morometzii - Sfârșitu’ Lumii

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thin Lizzy lansează noul album sub numele Black Star Riders

După ce în luna octombrie, chitaristul Scott Gorham a confirmat ca împreuna cu ceilalți colegi din Thin Lizzy au început...

Închide