Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Moonlight Breakfast a lansat piesa Champagne - AUDIO

Trupa Moonlight Breakfast a lansat un nou single, intitulat Champagne. Piesa este extrasă de pe albumul Shout, lansat anul acesta pe 19 iulie. Versurile, muzica, producția și mixajul piesei aparțin formației. Single-ul poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Moonlight Breakfast
Moonlight Breakfast │ FOTO: www.facebook.com

Trupa Moonlight Breakfast a lansat un nou single, intitulat Champagne. Piesa este extrasă de pe albumul Shout, lansat anul acesta pe 19 iulie. Versurile, muzica, producția și mixajul piesei aparțin formației. Single-ul poate fi ascultat mai jos.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast │ FOTO: www.facebook.com

După lansarea primului videoclip oficial, realizat pentru piesa Hard Times, Moonlight Breakfast a revenit cu un nou single. Champagne păstrează același stil retro și voce jazzy, particularități ce au adus anul acesta primul premiu al trupei. Recent Moonlight Breakfast a câștigat titlului BEST MUSIC BAND în cadrul Elle Style Awards 2012.

Pe 22 noiembrie Moonlight Breakfast a cântat în deschiderea concertului Macy Gray de la Sala Palatului. Găsiți pe InfoMusic impresiile de la concert precum și galeria de poze.

 Moonlight Breakfast - Champagne

Trending