Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Moldovenii s-au născut într-o zi cu voie bună, ne spune Zdob și Zdub - VIDEOCLIP

Voie bună pe muzică moldovenească ”hard core” ne transmit cei de la Zdob și Zdub în noul clip realizat pentru piesa Moldovenii s-au născut. Melodia este dedicată ”tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasă și departe de ea..”

Publicat

pe

Bunica și bunelul în clipul piesei Moldovenii s-au născut

Voie bună pe muzică moldovenească ”hard core” ne transmit cei de la Zdob și Zdub în noul clip realizat pentru piesa Moldovenii s-au născut.  Melodia este dedicată ”tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasă și departe de ea..”

Bunica și bunelul în clipul piesei Moldovenii s-au născut

Bunica și bunelul în clipul piesei Moldovenii s-au născut

Cu un stil inconfundabil și un mesaj ce nu ar trebui pierdut în scenariul plin de umor al clipului, trupa Zdob și Zdub ne povestește despre ziua în care Moldovenii s-au născut. Piesa a fost scrisă de către solistul trupei, Roman Yagupov, împreună cu Andrei Copoț, Mihai Gîncu și producătorul albumului Basta Mafia! (versiunea în engleză), Marc Elsner.

Inițial compus în engleză și inclus pe materialul Basta Mafia!, single-ul Moldovenii s-au născut (varianta în limba română) este primul extras de pe următorul album Zdob și Zdub ce va fi lansat în România în ianuarie/februarie 2013. Lansarea de la începutul anului viitor va fi urmată de un turneu de promovare în cele mai mari orașe din țară. Albumul va fi lansat și în Rusia sub egida companiei Soyuz Music Records.

Zdob și Zdub - Moldovenii s-au născut (official video)

Comentează

Trending