Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Moldovenii s-au născut într-o zi cu voie bună, ne spune Zdob și Zdub - VIDEOCLIP

Voie bună pe muzică moldovenească ”hard core” ne transmit cei de la Zdob și Zdub în noul clip realizat pentru piesa Moldovenii s-au născut. Melodia este dedicată ”tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasă și departe de ea..”

Bunica și bunelul în clipul piesei Moldovenii s-au născut

Voie bună pe muzică moldovenească ”hard core” ne transmit cei de la Zdob și Zdub în noul clip realizat pentru piesa Moldovenii s-au născut.  Melodia este dedicată ”tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasă și departe de ea..”

Bunica și bunelul în clipul piesei Moldovenii s-au născut

Bunica și bunelul în clipul piesei Moldovenii s-au născut

Cu un stil inconfundabil și un mesaj ce nu ar trebui pierdut în scenariul plin de umor al clipului, trupa Zdob și Zdub ne povestește despre ziua în care Moldovenii s-au născut. Piesa a fost scrisă de către solistul trupei, Roman Yagupov, împreună cu Andrei Copoț, Mihai Gîncu și producătorul albumului Basta Mafia! (versiunea în engleză), Marc Elsner.

Inițial compus în engleză și inclus pe materialul Basta Mafia!, single-ul Moldovenii s-au născut (varianta în limba română) este primul extras de pe următorul album Zdob și Zdub ce va fi lansat în România în ianuarie/februarie 2013. Lansarea de la începutul anului viitor va fi urmată de un turneu de promovare în cele mai mari orașe din țară. Albumul va fi lansat și în Rusia sub egida companiei Soyuz Music Records.

Zdob și Zdub - Moldovenii s-au născut (official video)

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cheryl Cole a lansat Ghetto Baby, piesa compusă de Lana Del Rey - VIDEOCLIP

Cheryl Cole a dezvăluit videoclipul piesei Ghetto Baby compusă de Lana Del Rey. Acesta este realizat în exclusivitate de celebrul...

Închide