Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Metallica și Master of Puppets de pe DVD-ul Quebec Magnetic -VIDEO

Cu doar câteva zile de apariția oficiala a noului DVD, intitulat Quebec Magnetic, Metallica a dat publicității o nouă înregistrare video pentru o piesă ce a scris istorie: Master of Puppets, Înregistrarea cu fanii dezlănțuiți poate fi urmarită pe InfoMusic.
Metallica

Metallica

Peste 4 zile Metallica va lansa un nou material video intitulat Quebec Magnetic. Pentru a prelungi suspansul, sau a ne convinge de valoarea noului produs, trupa a dat publicității o nouă înregistrare video pentru o piesă ce a scris istorie: Master of Puppets, Înregistrarea cu fanii dezlănțuiți poate fi urmarită mai jos.

Metallica

Metallica (Foto: www.facebook.com)

Quebec Magnetic va ieși pe piață luni, 10 decembrie, și este o premieră pentru formație, deoarece este primul produs oficial lansat prin intermediul propriei case de discuri Blackened Recordings. Discul, în format DVD și blu-ray, a fost înregistrat cu ocazia celor 2 show-uri susținute la Colisee Pepsi, Quebec, Canada când formația se afla în turneul Death Magnetic. Consultă tracklist-ul Death Magnetic și declarația Metallica.

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl (Foo Fighters) lansează documentarul Sound City Studio în 2013 - TRAILER

Dave Grohl a lansat trailerul oficial al documentarului său despre emblematicul studio Sound City, unde au înregistrat artiști precum Neil...

Închide