Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Metallica lansează noul album în 2014

Deși au trecut patru ani de la albumul Death Magnetic, bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, a declarat recent că trupa lucrează la un nou material discografic. Viitorul disc, cel de-al 10-lea din carieră, este programat spre lansare în prima parte a anului 2014.

Metallica

Deși au trecut patru ani de la albumul Death Magnetic, bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, a declarat recent că trupa lucrează la un nou material discografic. Viitorul disc, cel de-al 10-lea din carieră, este programat spre lansare la începutul anului 2014 și va fi primul album lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Metallica

Metallica

Ulrich a declarat:

"Noul album va fi o continuare de unde am rămas acum patru ani. Materialul va fi foarte heavy, energic, rapid cu riff-uri și solo-uri marca Metallica. Acum, când deținem 100% controlul asupra muzicii noastre și nu suntem presați de nimeni vom lansa un album așa cum dorim".

Metallica a lansat la începutul acestei luni DVD-ul Quebec Magnetic care poate fi achiziționat de pe site-ul formației, metallica.com, la prețul de 15.99 dolari. Discul este disponibil in format DVD/Blu-ray si a fost înregistrat cu ocazia concertelor susținute la Colisee Pepsi, Quebec, Canada, când formația se afla în turneul World Magnetic Tour 2009.

Wayne Isham este cel care a produs acest material video care conform trupei este un produs la cele mai înalte standarde. În vârstă de 54 de ani, Wayne a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari din muzica internațională ca Pink Floyd, Pantera, Motley Crue, Godsmack, Def Leppard, Bon Jovi, Avenged Sevenfold, etc. Înregistrarea piesei The Four Horsemen, extrasă de pe acest DVD, poate fi urmărită mai jos.

Metallica - The Four Horsemen

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a lansat varianta jazz a piesei You and I - AUDIO

După recentul anunț privind compunerea a 50 de piese pentru viitorul album, ARTPOP, Lady Gaga revine în atenția fanilor cu...

Închide