Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Megadeth înregistrează un nou album

După rezilierea contractului cu Roadrunner Records, Megadeth a început lucru la cel de-al 14-lea album care este programat spre lansare la începutul anului viitor. Discul este produs de Johnny K (John Karkazis), care a realizat și ultimul album TH1RT3EN.

Megadeth

După rezilierea contractului cu Roadrunner Records, Megadeth a început lucru la cel de-al 14-lea album care este programat spre lansare la începutul anului viitor. Discul este produs de Johnny K (John Karkazis), care a realizat ultimul album al trupei, TH1RT3EN (2011), dar care a lucrat și cu trupele Disturbed, Sevendust, Machine Head și Staind.

Megadeth

Megadeth

Megadeth, care a cântat la București la festivalul OST Fest 2012, alături de Lamb of God, Anthrax, Iron Maiden, Marilyn Manson și Halestorm se află nominalizați la premiile Grammy pentru categoria Best Hard Rock/Metal Performance. Ediția cu numărul 55 a prestigioaselor premii se va desfășura în data de 10 februarie 2013 la Los Angeles.

Formația a sărbătorit recent 20 de ani de la apariția albumului Countdown To Extinction și a lansat luna trecută ediția aniversară a discului. Materialul este distribuit prin intermediul casei de discuri Capitol/EMI și contine celebrul album complet remasterizat plus al doilea disc cu inregistrarea concertului din 1992 când trupa a cântat la Cow Palace în San Francisco. Fanii vor găsi în pachet și o broșură scrisă de jurnalistul Kory Grow alaturi, un poster și patru cărți poștale de colecție.

Megadeth - Symphony Of Destruction

Citește mai multe despre Dave MustaineMegadeth
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Posibilă nominalizare la Oscar pentru Fiona Apple - AUDIO

Dull Tool, soundtrack-ul compus de Fiona Apple pentru pelicula This is 40, a primit review-uri încurajatoare pentru o posibilă nominalizare...

Închide