Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Lună Amară va susține un concert unplugged la București

Formația Lună Amara va susține miercuri, 12 decembrie, ultimul concert în Bucuresti. Evenimentul va începe după ora 20.00 iar trupa va cânta acustic melodii vechi și vor fi și câteva piese surpriză.
Luna Amara

Luna Amara

Formația Lună Amară va susține miercuri, 12 decembrie, ultimul concert în Bucuresti. Evenimentul va începe după ora 20.00 iar trupa va cânta acustic melodii vechi dar vor fi și câteva piese surpriză.

Luna Amara

Luna Amara (Foto: www.facebook.com)

Concertul face parte din serile Alternativa din clubul Expirat, seri care promovează atitudinea și căt de mult te identifici cu muzica pe care o asculți. După concert, Stefan va pune muzică până dimineata și puteți asculta sonorități rock, indie rock, indie pop, ska punk, grunge, post-grunge, britpop, shoegazing, post-punk revival, rap core, aternative metal și sludge.

Lună Amară se pregătește să încheie anul 2012, an în care a continuat promovarea albumului Pietre în Alb, a susținut seria de concerte-poveste Storytellers în mai multe orașe din țară și a participat la festivaluri precum Rock the City, Ursus Evolution, Route 68 SummerFest sau Bucovina Rock Castle. Băietți au fost ocupați și separat – Mihnea a continuat promovarea celui mai recent roman al său, Playlist, Nick a produs și lansat albumul proiectului său solo, Autumn Hotel, alături de muzicieni cunoscuți de pe scena românească, iar Razvan și-a continuat activitatea în formația Shadowbox alături de care a lansat zilele trecute un nou videoclip.

Citește mai multe despre Luna Amară
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 2 invitații simple la concertul Bonnie Tyler. Top 10 piese alese de voi - VIDEO

InfoMusic a ales caștigătorii celor 2 invitații simple la concertul lui Bonnie Tyler de la Sala Palatului. Vezi dacă ai...

Închide