Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lună Amară va susține un concert unplugged la București

Formația Lună Amara va susține miercuri, 12 decembrie, ultimul concert în Bucuresti. Evenimentul va începe după ora 20.00 iar trupa va cânta acustic melodii vechi și vor fi și câteva piese surpriză.

Publicat

pe

Luna Amara
Luna Amara │ FOTO: www.facebook.com

Formația Lună Amară va susține miercuri, 12 decembrie, ultimul concert în Bucuresti. Evenimentul va începe după ora 20.00 iar trupa va cânta acustic melodii vechi dar vor fi și câteva piese surpriză.

Luna Amara

Luna Amara │ FOTO: www.facebook.com

Concertul face parte din serile Alternativa din clubul Expirat, seri care promovează atitudinea și căt de mult te identifici cu muzica pe care o asculți. După concert, Stefan va pune muzică până dimineata și puteți asculta sonorități rock, indie rock, indie pop, ska punk, grunge, post-grunge, britpop, shoegazing, post-punk revival, rap core, aternative metal și sludge.

Lună Amară se pregătește să încheie anul 2012, an în care a continuat promovarea albumului Pietre în Alb, a susținut seria de concerte-poveste Storytellers în mai multe orașe din țară și a participat la festivaluri precum Rock the City, Ursus Evolution, Route 68 SummerFest sau Bucovina Rock Castle. Băietți au fost ocupați și separat – Mihnea a continuat promovarea celui mai recent roman al său, Playlist, Nick a produs și lansat albumul proiectului său solo, Autumn Hotel, alături de muzicieni cunoscuți de pe scena românească, iar Razvan și-a continuat activitatea în formația Shadowbox alături de care a lansat zilele trecute un nou videoclip.

Comentează

Trending