Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Lucia răspunde la întrebările adresate de fani pe facebook - VIDEO

Cu două single-uri lansate, un concert caritabil susținut recent în Hard Rock Cafe și un album de debut la care se lucrează de zor, Lucia și-a strecurat în agendă și un mini-interviu construit din răspunsuri la întrebările adresate de fani pe facebook.

Lucia

Cu două single-uri lansate, un concert caritabil susținut recent în Hard Rock Cafe și un album de debut la care se lucrează de zor, Lucia și-a strecurat în agendă și un mini-interviu construit din răspunsuri la întrebările adresate de fani pe facebook. De la artiști care o inspiră până la decizia de a vorbi preponderent în engleză, totul în clipul postat de artistă pe canalul ei de youtube. Adiacent puteți citi mai multe despre vocea care aduce ”tăcerea” din muzică la rubrica JOINewArtist.

Lucia

Lucia (Foto: luciaofficial.com)

Silence a fost primul single al Luciei, cel care ne-a făcut să ne întrebăm cine este ea și de ce nu am auzit mai devreme de această artistă. Faptul că Lucia vorbește într-o engleză fără cusur ne-a făcut să excludem în primă instanță posibilitatea ca ea să fie româncă, însă, așa cum ni s-a confirmat mai târziu, studiile în particular cu un profesor bun pot conduce la confuzii de naționalitate.

Regina Spektor este artista pe care Lucia o ascultă cu cea mai mare plăcere, în privința modelelor sale în viață fiind desemnați părinții săi. Albumul de debut va apărea pe piață anul viitor, o parte din piese sunt deja înregistrate, însă până la finalizarea materialului mai este un drum lung de străbătut. Mai multe detalii despre Lucia, muzică și viața personală puteți afla în clipul de mai jos.

Global Questions: Lucia

Citește mai multe despre Lucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach a lansat un nou clip, Before I Die - VIDEOCLIP

Before I Die, noul videoclip lansat de formația americană Papa Roach poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe...

Închide