Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Loredana – Apa este pe locul 1 în topul celor mai descărcate piese de pe iTunes România

Apa, cel mai nou single lansat de Loredana în colaborare cu rapper-ul Cabron, este numărul 1 în topul celor mai descărcate piese de pe iTunes România, devansând artiști precum Rihanna, Adele sau Maroon 5.
Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Apa, cel mai nou single lansat de Loredana în colaborare cu rapper-ul Cabron, este numărul 1 în topul celor mai descărcate piese de pe iTunes România.

Lori este foarte iubită de publicul român și în aproape 2 luni a depășit  în vânzări artiști precum Rihanna, Adele, Lykke Li sau Maroon 5. Single-ul Apa spune povestea unei femei îndrăgostite, care își așteaptă iubitul să vină acasă. Însă, bărbatul preferă să piardă timpul în cazinouri și își neglijează partenera. Pentru videoclipul Apa, atât regizorul Liviu Neagoe, cât și Loredana au vrut  să ilustreze povestează printr-o perspectivă comică și interesantă.

Single-ul reprezintă primul extras al noului album semnat de artistă. Intitulat Dragoste, materialul a fost lansat în cadrul unui concert excepțional la Sala Palatului, unde peste 5.000 de fani au cântat și au dansat alături de Loredana. În afară de noile piese, aceasta a interpretat toate cântecele care i-au marcat cariera, de la început și până în prezent. Pe scenă, Loredana a fost acompaniată de Cristi Minculescu, Smiley, B.U.G. Mafia și mulți alți artiști. – Foto și impresii

Citește mai multe despre CabronLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica are propria casă de discuri - Blackened Recordings

La 31 de ani de la înființare, Metallica a hotărât că este timpul să dețină controlul total asupra muzicii pe...

Închide