Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Loredana a lansat Sexting, cadou de Moș Nicolae - VIDEOCLIP

De Moș Nicolae Loredana vine cu o surpriză pentru fani -un videoclip nou pentru piesa Sexting, extrasă de albumul Dragoste, proaspăt lansat.
Loredana - Sexting Video

Secvență clip Loredana - Sexting

De Moș Nicolae Loredana vine cu o surpriză pentru fani – un videoclip nou pentru piesa Sexting pe care îl puteți vedea mai jos. Este un clip de imagine în care este folosit modelul de colaj vintage. Artista apare în numeroase vestimentații cu influențe din stilul francez și cel spaniol.

Loredana - Sexting Video

Secvență clip Loredana - Sexting

Piesa începe cu ritmuri de pop-rock destul de agresive, dar pe parcurs chitările sunt dominate de sunetele disco care îmbracă refrenul repetat la nesfârșit, ca la final sound-ul să revină la chitara rece.

În același timp, noul videoclip este o reclamă la gama de produse Avon – Luxe pe care Loredana le promovează în calitate de ambasador Avon. În colajele din clip sunt introduse din când în când produse din respectiva colecție și numele Luxe – Avon.

Sexting este al 2-lea extras de pe noul album al artistei. Intitulat Dragoste, materialul a fost lansat în cadrul unui concert excepțional la Sala Palatului, unde peste 5.000 de fani au cântat și au dansat alături de Loredana. În afară de noile piese, aceasta a interpretat toate cântecele care i-au marcat cariera, de la început și până în prezent. Pe scenă, Loredana a fost acompaniată de Cristi Minculescu, Smiley, B.U.G. Mafia și mulți alți artiști. – Foto și impresii 

Loredana - Sexting

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lună Amară va susține un concert unplugged la București

Formația Lună Amara va susține miercuri, 12 decembrie, ultimul concert în Bucuresti. Evenimentul va începe după ora 20.00 iar trupa...

Închide