Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Loredana a lansat Sexting, cadou de Moș Nicolae - VIDEOCLIP

De Moș Nicolae Loredana vine cu o surpriză pentru fani -un videoclip nou pentru piesa Sexting, extrasă de albumul Dragoste, proaspăt lansat.
Loredana - Sexting Video

Secvență clip Loredana - Sexting

Urmărește-ne pe

De Moș Nicolae Loredana vine cu o surpriză pentru fani – un videoclip nou pentru piesa Sexting pe care îl puteți vedea mai jos. Este un clip de imagine în care este folosit modelul de colaj vintage. Artista apare în numeroase vestimentații cu influențe din stilul francez și cel spaniol.

Loredana - Sexting Video

Secvență clip Loredana - Sexting

Piesa începe cu ritmuri de pop-rock destul de agresive, dar pe parcurs chitările sunt dominate de sunetele disco care îmbracă refrenul repetat la nesfârșit, ca la final sound-ul să revină la chitara rece.

În același timp, noul videoclip este o reclamă la gama de produse Avon – Luxe pe care Loredana le promovează în calitate de ambasador Avon. În colajele din clip sunt introduse din când în când produse din respectiva colecție și numele Luxe – Avon.

Sexting este al 2-lea extras de pe noul album al artistei. Intitulat Dragoste, materialul a fost lansat în cadrul unui concert excepțional la Sala Palatului, unde peste 5.000 de fani au cântat și au dansat alături de Loredana. În afară de noile piese, aceasta a interpretat toate cântecele care i-au marcat cariera, de la început și până în prezent. Pe scenă, Loredana a fost acompaniată de Cristi Minculescu, Smiley, B.U.G. Mafia și mulți alți artiști. – Foto și impresii 

Loredana - Sexting

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lună Amară va susține un concert unplugged la București

Formația Lună Amara va susține miercuri, 12 decembrie, ultimul concert în Bucuresti. Evenimentul va începe după ora 20.00 iar trupa...

Închide