Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Leona Lewis își deschide inima în piesa Lovebird - VIDEOCLIP

Leona Lewis revine în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa Lovebird. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul Glassheart, lansat anul acesta pe 12 octombrie.
Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Urmărește-ne pe

Leona Lewis revine în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa Lovebird. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul Glassheart, lansat anul acesta pe 12 octombrie. Urmăriți clipul mai jos.

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Lovebird este o piesă plină de emoție, ce o readuce pe Leona Lewis în ipostaza în care a cunoscut succesul internațional. Cu vocea sa puternică, izvorâtă de fapt dintr-o sensibilitate pe care o transmite aproape fără efort, Leona ne-a păstrat atenția captivă încă de la lansarea primului single, Bleeding Love. Prin Lovebird artista britanică își deschide din nou inima în fața publicului, videoclipul punând în valoare ecoul versurilor și starea emoțională. În contrast cu abundența de clipuri ce conțin explozii de culoare, dar care nu transmit nimic, acest videoclip nu-și propune să epateze, ci să transpună, mai curând, mesajul piesei.

Leona Lewis - Lovebird

Glassheart este cel de-al 3-lea album de studio al artistei, după Spirit (2007) și Echo (2009). Pentru acest material Leona Lewis a colaborat din nou cu Ryan Tedder, producător cu care a lucrat și pentru primele sale single-uri, Bleeding Love și Happy.

Citește mai multe despre Leona Lewis
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Mungo Jerry în Hard Rock Cafe din București

Formația britanică Mungo Jerry va concerta în premiera în România pe 25 ianuarie 2013 în Hard Rock Cafe din București....

Închide