Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Leona Lewis își deschide inima în piesa Lovebird - VIDEOCLIP

Leona Lewis revine în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa Lovebird. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul Glassheart, lansat anul acesta pe 12 octombrie.

Publicat

pe

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis
Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Leona Lewis revine în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa Lovebird. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul Glassheart, lansat anul acesta pe 12 octombrie. Urmăriți clipul mai jos.

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Secventa clip Lovebird - Leona Lewis

Lovebird este o piesă plină de emoție, ce o readuce pe Leona Lewis în ipostaza în care a cunoscut succesul internațional. Cu vocea sa puternică, izvorâtă de fapt dintr-o sensibilitate pe care o transmite aproape fără efort, Leona ne-a păstrat atenția captivă încă de la lansarea primului single, Bleeding Love. Prin Lovebird artista britanică își deschide din nou inima în fața publicului, videoclipul punând în valoare ecoul versurilor și starea emoțională. În contrast cu abundența de clipuri ce conțin explozii de culoare, dar care nu transmit nimic, acest videoclip nu-și propune să epateze, ci să transpună, mai curând, mesajul piesei.

Leona Lewis - Lovebird

Glassheart este cel de-al 3-lea album de studio al artistei, după Spirit (2007) și Echo (2009). Pentru acest material Leona Lewis a colaborat din nou cu Ryan Tedder, producător cu care a lucrat și pentru primele sale single-uri, Bleeding Love și Happy.

Trending