INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

Lady Gaga face un film documentar

Lady Gaga a dezvăluit pe pagina sa de Twitter că a făcut echipă cu celebrul fotograf Terry Richardson pentru a realiza un film documentar ieșit din tipare, despre viața sa, noul album ARTPOP și fani.
Lady Gaga XX Terry Richardson

Lady Gaga XX Terry Richardson

Lady Gaga a dezvăluit pe pagina sa de Twitter că a făcut echipă cu celebrul fotograf Terry Richardson pentru a realiza un film documentar ieșit din tipare. Potrivit artistei, pelicula va prezenta viața sa, procesul de creație al noului album ARTPOP și va vorbi și despre fanii artistei.

Lady Gaga XX Terry Richardson

Lady Gaga XX Terry Richardson (Foto: www.facebook.com)

„Te iubesc Terry, îți mulțumesc că ai încredere în mine și în fanii mei, mi-am dorit de atâta timp să lucrez cu tine, este un vis devenit realitate!”, a mai declarat Gaga pe Twitter

De asemenea, controversata cântăreață pe care am văzut-o și noi în concert la București în vară, a precizat că lucrează în continuare la viitorul material și a mulțumit fanilor pentru răbdarea de care dau dovadă. După spusele artistei ARTPOP va fi mai mult decât un simplu album nou. Este un proiect foarte complex și ambițios al lui Gaga, care va include o serie de aplicații atât pentru iOS cât și pentru Android.

Înainte de a confirma documentarul cu Terry Richardson, Gaga a lansat un preview ce pare a fi chiar al documentarul. Acesta se intitulează Lady Gaga XX Terry Richardson și are pe fundal ultimul single Cake. În cele 15 secunde pe care le puteți urmări pe InfoMusic, artista este prezentată în niște ipostaze extrem de sexy și provocatoare, fiind îmbrăcată în lenjerie intimă.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu și Julie Mayaya la Vocea Românei
Julie Mayaya a câștigat finala Vocea României. Andi Moisescu, Antonia și Inna au cântat în duete

Julie Mayaya, concurenta din echipa lui Horia Brenciu, a câștigat trofeul celui de-al doilea sezon Vocea României. Pe jumătate româncă,...

Închide