Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lady Gaga a plecat cu 55 de suveniruri Michael Jackson de la licitație

Lady Gaga a cumpărat la o licitație 55 de obiecte ce au aparținut lui Michael Jackson, printre care ar putea fi și jacheta din turneul Bad. În același timp, artista a devenit ambasador UNICEF și a vizitat un centru de copii abandonați din Africa.
Jacheta purtată de Michael Jackson în turneul Bad

Jacheta purtată de Michael Jackson în turneul Bad

Lady Gaga și-a exprimat din nou pasiunea sa pentru Michael Jackson prin achiziționarea a nu mai puțin de 55 de obiecte ce au aparținut artistului, în cadrul unei licitații. Evenimentul s-a desfășurat în Statele Unite la Julien’s Auctions și se pare că Gaga a cumpărat inclusiv celebra jachetă din turneul Bad.

Lady Gaga la licitația cu suveniruri Michael Jackson

„Studiează-i pe cei mari ca să devii și mai bun” - a comentat artista la poză (Foto: www.facebook.com)

Artista a postat pe pagina de Twitter:

„Cele 55 de piese pe care le-am colecționat astăzi vor fi tratate cu mare grijă în memoria spiritului și al iubirii lui Michael Jackson, al curajului său și în cinstea fanilor din întreaga lume.”

Nu se știe exact ce obiecte a luat acasă Lady Gaga, dar s-a raportat în presă că jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o în turneul Bad împreună cu o pereche de mănuși au fost date unui cumpărator misterios, contra sumelor de aproximativ 185.000 de euro și respectiv peste 150.000 de euro. Deci este foarte posibil ca artista să fie acel ofertant misterios și generos. Licitația a fost organizată de designerii Dennis Tompkins și Michael Bus, care au creat costumele pentru Michael Jackson, iar banii strânși s-au dus la numeroase fundații din America.

Lady Gaga este ambasador UNICEF

În afară de licitații, Lady Gaga a făcut echipă cu cei de la United Nations Children’s Funs (UNICEF). Este deja cunoscut că artista se implică în numeroase evenimente caritabile, având chiar propria fundație Born This Way.

Lady Gaga a vizitat în calitate de ambasador UNICEF, un centru de copii abandonati din Africa de Sud

Lady Gaga a vizitat în calitate de ambasador UNICEF, un centru de copii abandonati din Africa de Sud (Foto: www.facebook.com)

Astfel, în cadrul turneului în Africa de Sud, Gaga a vizitat un centru de copii abandonați, despre care a scris pe Facebook și Twitter. În calitate de amsador UNICEF, artista a declarat că va continua să-și susțină propaganda pentru compasiune, în primul rând prin propriul exemplu.

Eforturile lui Gaga pe acest segment au fost recunoscute și răsplătite anul acesta. Artistei i-a fost înmânat premiului pentru pace The LennonOno, chiar de Yoko Ono. Discursul lui Lady Gaga de atunci a arătat o latură a cântăreței pe care cei mai mulți o ignoră, dar care face parte din omul Stefani Joanne Angelina Germanotta și nu artista Lady Gaga.

Citește mai multe despre Lady GagaMichael Jackson
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fleetwood Mac revine pe scenă în 2013, datele unui nou turneu au fost anunțate

După 3 ani de la ultimul turneu, membrii Fleetwood Mac au confirmat revenirea pe scenă în 2013. Datele noului turneu...

Închide