Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Lady Gaga a lansat varianta jazz a piesei You and I - AUDIO

După recentul anunț privind compunerea a 50 de piese pentru viitorul album, ARTPOP, Lady Gaga revine în atenția fanilor cu o nouă variantă pentru o piesă mai veche. You and I, single-ul inclus pe albumul Born This Way din 2011, a trecut de la influențele rock and roll la cele jazz. Piesa în noua variantă poate fi ascultată pe InfoMusic.
Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

După recentul anunț privind compunerea a 50 de piese pentru viitorul album, ARTPOP, Lady Gaga revine în atenția fanilor cu o nouă variantă pentru o piesă mai veche. You and I, single-ul inclus pe albumul Born This Way din 2011, a trecut de la influențele rock and roll la cele jazz, dând naștere unei melodii noi, izvorâtă din pasiunea declarată a artistei pentru acest gen de muzică. Varianta jazz a piesei You and I poate fi ascultată mai jos.

Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Piesa You and I a fost lansată în varianta originală în iunie 2010, în cadrul festivității White Tie and Tiara Ball, eveniment organizat de către fundația Elton John ce strânge fonduri pentru bolnavii de SIDA. Versurile piesei sunt inspirate dintr-o relație încheiată a artistei, în declarațiile făcute presei mărturisind că melodia are o semnificație aparte pentru ea. Coloană sonoră a piesei orginale încorporează de la acorduri de pian, ce susțin părțile mai lente ale melodiei, la acorduri de chitară electrică, pe partea de refren.

După colaborarea pentru The Lady is a Tramp cu Tony Bennett, varianta jazz a piesei You and I vine ca o continuare a pasiunii artistei pentru acest gen muzical. Un album jazz înregistrat împreună Tony Bennett ar putea apărea, de asemenea, pe piață. Conform Rolling Stone Magazine, Lady Gaga a discutat deja cu Tony despre acest proiect, renumitul artist de muzică jazz arătându-se interesat de posibilitatea înregistrării unui astfel de album.

Lady Gaga - You And I - Jazz Version (Official Audio)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana) a regizat noul videoclip Soundgarden

La aproape o lună de la apariția clipului Been Away Too Long, Soundgarden a filmat ieri, 18 decembrie, al doilea...

Închide